Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

«Рідна» застрахувала «Міс Київська Русь-2012»

Молоді слов'янки, учасниці конкурсу постали перед журі і глядачами у різних образах. На них чекали конкурси оригінального і пляжного костюму, вихід у вечірніх сукнях. Дотепність дівчата проявили в інтелектуальному конкурсі, спритність і винахідливість - у спортивному.
міс київська русь, Невшупа, ЯнченкоЗа звання "Міс Київська Русь-2012" змагалися 19 красунь. Перемогла Катерина Косенкова. Окрім диплому вона отримала подарунок від партнера заходу - страхової компанії «Рідна» - поліс страхового захисту від нещасного випадку на суму 50 000 грн. «Тепер« Міс Київська Русь-2012» може брати участь у різноманітних конкурсах і заходах, які проходять у Парку Київська Русь, а також займатися спортом, ходити в походи, відпочивати на природі і активно проводити час, не турбуючись про своє здоров'я і непередбачені ситуації, адже відтепер переможниця конкурсу - під надійним захистом страхової компанії «Рідна», - зазначила Голова Правління СК «Рідна» Лариса Невшупа, вручаючи нагороду першій красуні.

"Саме дівчата Київської Русі з давніх пір славилися своєю красою, розумом, сміливістю. Мета нашого конкурсу - довести, що дівчата сучасні не поступаються красою і мудрістю Анні, дочки Ярослава Мудрого, королеві Франції чи Великої княгині Ользі", - підкреслив президент "Парку Київська Русь "і голова журі конкурсу Володимир Янченко.

09.07.2012