Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Навіщо потрібно оформлювати страхування здоров'я та життя?

Життя сучасної людини сповнене приємних і неприємних сюрпризів, передбачати які іноді просто неможливо. Одним із таких неприємних «сюрпризів» може бути втрата здоров'я чи раптова смерть. Найчастіше такі форс-мажорні обставини спричиняють досить великі матеріальні втрати. Це й витрати на лікування чи похорон, а також збиток, пов'язаний із втратою працездатності людини.

Страхування здоров'я та життя виконує роль тієї самої «підстилки», яку може використовувати людина у непередбачених ситуаціях.

На жаль, страхування здоров'я та життя в Україні не таке популярне, як у західних країнах. Пояснити це досить просто – середній рівень доходів пересічного українця набагато нижчий, і виділяти зі скупого бюджету ще й на страхові платежі може далеко не кожен.

Фінансова ситуація ще більше погіршилася після початку воєнного конфлікту. Безліч громадян України були змушені залишити свій будинок, вони втратили не лише роботу, а й житло. Багатьом не до довготривалого страхування.

Але, як відомо, все в нашому світі минуще. Будь-які війни рано чи пізно закінчуються, і життя повертається у звичне мирне русло. Ось тоді якраз час подумати про доцільність оформлення страхового поліса.

Кому рекомендують оформити страховку?


Перша категорія клієнтів страхової компанії – це заможні люди, які мають доходи, які дозволяють безболісно сплачувати страхові внески. У цьому випадку слід дотримуватися наступної логіки: якщо я втрачу здоров'я чи життя, я чи моя сім'я отримає хорошу фінансову «компенсацію». Якщо я не захворію і не помру, то грошей у вигляді страхових внесків для цього не шкода. Якби вас запитали: чи згодні ви витратити певну суму грошей і при цьому гарантовано не захворіти чи не померти, ви погодилися б? Якщо так, ви - клієнт страхової компанії.

Друга категорія клієнтів страхової компанії – це люди старшого віку, які мають підвищені ризики тих чи інших захворювань або працюють на небезпечному виробництві.

Третя категорія – клієнти (частіше спортсмени), що наражають своє життя на підвищену небезпеку. Наприклад, автогонщики, скелелази, гірськолижники та інші.

Крім того, задуматися про страхування життя варто кожному, не залежно від професії та способу життя.

Аби вибрати страховку на найбільш оптимальних умовах, дізнавайтеся пропозиції кількох страховиків.