Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Мега-Гарант" втратила право укладати нові договори ОСЦПВ

Страхова компанія "Мега-Гарант" у зв'язку з рішенням Національного банку України (НБУ) про тимчасове зупинення дії ліцензій, у тому числі на провадження діяльності з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності, з 30 липня 2022 року втрачає право укладати нові договори ОСАЦВ.

Про це йдеться на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України. При цьому зазначається, що незважаючи на це, компанія зобов'язана виконувати свої зобов'язання згідно з раніше укладеними нею договорами.

НБУ 1 серпня тимчасово призупинив ліцензії на провадження страхової діяльності АТ "СК "Мега-Гарант" у зв'язку з порушенням обов'язкових фінансових нормативів.

Як зазначає регулятор, істотну частину активів СК "Мега-Гарант" було розміщено в АТ "Мегабанк", який віднесений до категорії неплатоспроможних, згідно з рішенням НБУ від 3 червня 2022 р. В результаті СК "Мега-Гарант" втратила великий обсяг прийнятних активів, якими забезпечується платоспроможність страховика, що призвело до того, що станом на 7 червня 2022 року страховик не дотримується норматив платоспроможності та достатності капіталу, а також норматив ризиковості операцій.

НБУ зазначає, що страховику до 30 вересня 2022 року надано термін для усунення порушень, що стали підставою для застосування заходу впливу.

Купуйте страховки у надійних компаній, аби не довелося компенсовувати збитки з власної кишені.