Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

За кордон без ризиків: кому і навіщо потрібна турстраховка

Понад 5 млн українців виїхали за кордон у зв’язку з повномасштабним вторгненням на нашу країну з боку рф. Але, знаходячись у нібито безпечній країні, людина може захворіти, отримати травму, потрапити в ДТП тощо. Враховуючи, що медичні послуги в європейських країнах коштують досить дорого, то краще мати при собі поліс туристичного страхування.

Застраховані особи мають право на надання медичної допомоги у межах страхової суми, яка зазвичай складає 30 тис. євро.

Як «працює» туристична страховка за кордоном

Суть такого виду страхової допомоги полягає в тому, що людині, яка захворіла, достатньо повідомити про проблему за телефонами гарячої лінії або зареєструвати страховий випадок у представника асистуючої компанії. Він дізнається деталі обставин, розпитає про основні симптоми і візьме на себе питання виклику швидкої допомоги додому або запис на консультацію до найближчої клініки у зручний час. Платити за медичні послуги або придбання медикаментів у межах страхової суми застрахованій особі не доведеться.

Також можливий варіант, коли, за узгодженням з асистансом, турист сам сплатив за медичну допомогу чи ліки, тоді страхова компенсує ці витрати після повернення клєінта в Україну. Важливо зберегти усі чеки та документи про витрати, медичні довідки.

Таким чином, туристичне страхування — це надійна підтримка наших співгромадян за кордоном у складний час.

Кому варто придбати туристичний страховий поліс

Такий страховий договір варто оформити тим людям, хто не хоче залишитися сам на сам з фінансовими проблемами, які можуть з’явитися у будь-якому місці і в будь-який час, якщо погіршиться стан здоров’я.
Особливо потрібен поліс туристичного страхування для:

- дітей;
- людей похилого віку;
- тих, хто поїхав на навчання або роботу;
- вагітних жінок.

Також туристична страховка додасть впевненості тим людям, хто планує активно проводити своє дозвілля, займатися екстремальними видами спорту. Для таких випадків передбачені розширені програми страхової допомоги.