Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Ухвалили закон про обов'язкове страхування журналістів у зоні бойових дій

Верховна Рада ухвалила закон щодо надання додаткових гарантій захисту журналістам, які працюють в районах бойових дій.

Про це повідомляється на сайті ВРУ.

Як йдеться у пояснювальній записці до документу, законом доповнюється ст. 15 Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» положенням, відповідно до якого засоби масової інформації зобов’язані забезпечувати журналістів та інших працівників, які відряджені працювати в райони ведення воєнних (бойових) дій та/або на тимчасово окуповану територію України, засобами, призначеними для захисту від уражень вогнепальної зброї, осколкових уражень, а також медичними аптечками.

До цього роботодавці були зобов'язані забезпечувати журналістів лише документами, знаковими, сигнальними та іншими засобами позначення представника преси.

Крім того, у разі поранення (контузії, травми або каліцтва) при виконанні професійних обов'язків журналісту виплачуватиметься одноразова грошова допомога в 50 прожиткових мінімумів - 124 000 гривень станом на липень 2022 року.

Крім того, журналісти та інші працівники, які відряджені працювати в райони ведення воєнних (бойових) дій та/або на тимчасово окуповану територію України, підлягають обов'язковому страхуванню коштом роботодавця у разі заподіяння шкоди їх життю і здоров'ю у зв'язку з виконанням професійних обов'язків.

Страхова компанія "Рідна" пропонує страхування журналістів, у тому числі тим, які працюють в районах бойових дій.