Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Українським військовим дозволили не компенсовувати шкоду в разі ДТП

Моторно-транспортне страхове бюро України (МТСБУ), щоб підтримати наших захисників, ухвалило рішення про звільнення військовослужбовців та їхніх військових частин від компенсації збитків, заподіяних у ДТП.

Так, якщо з вини українських військових буде скоєно аварію і у них не буде чинного поліса ОСАЦВ, то виплату компенсації постраждалій стороні буде здійснено з фонду захисту МТСБУ.

Про це повідомили у МТСБУ.

Зазначається, що така норма діятиме на період воєнного стану та півроку після його закінчення.

Окрім того, припиняється примусове стягнення коштів з військових частин або військовослужбовців ЗСУ по вже прийнятих судових рішеннях щодо стягнення компенсацій по регресних позивах.

"МТСБУ з початку війни робить все можливе для підтримки українських громадян та ЗСУ. Наші захисники, військовослужбовці ЗСУ, зараз сконцентровані на головному завданні – обороні країни, тож ніщо не повинно відволікати їх від неї, навіть страхування. Компенсація всім постраждалим в разі настання ДТП, спричиненого військовослужбовцем ЗСУ, як завжди, буде здійснена з гарантійного фонду Бюро", - сказав генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

МТСБУ також нагадує, що в період воєнного стану громадяни України мають дотримуватись вимог закону "Про ОСЦПВ" щодо обов’язкової наявності чинного полісу страхування цивільної відповідальності.