Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Кіберстрахування — найбільш швидкозростаючий ринок страхування

Аналітики JP Morgan стверджують, що кіберстрахування є одним з найбільш швидкозростаючих ринків страхування, а премії зростають на 27% CAGR (2017-2021 рр.), але, незважаючи на високе зростання в цьому класі, аналітики стверджують, що прибутковість галузі висока — середній комбінований коефіцієнт 77% проти 100% для ринку нерухомості та відповідальності (P&C).

З початку 2020 року зростання тарифів у кіберстрахуванні прискорювалося, збільшившись більш ніж на 100% наприкінці 4 кварталу 2021 року. Аналітики очікують, що ці умови збережуться принаймні в першій половині 2022 року через зменшення страхової місткості.

Прибутковість галузі покращилася в порівнянні з 2021-2020 рр, а підвищення цін має сприяти значному покращенню коефіцієнтів збитків у 2022 році та далі.

Крім того, аналітики також додали, що спеціалізована страхова компанія Beazley має найбільшу частку на ринку кіберстрахування в усьому світі, близько 18% від загальної суми премій. Beazley не розкриває кіберприбутковість, однак нормативні дані свідчать про загальне співвідношення ~70% у 2020 році в її кібер-бізнесі в США, що набагато більше, ніж прогнози компанії щодо ~90% COR на рівні групи на 2022 рік.

Страховику вдалося уникнути більшості великих втрат у кіберзахисті з кількох причин, серед яких наявність міцних і стійких договорів про перестрахування, кращий вибір ризиків і зосередженість на бізнесі малого та середнього бізнесу.

Крім того, німецький гігант перестрахування Munich Re збільшив свої кіберпремії на 43% CAGR (2017-2021 рр), перевершивши ринок, з амбіцією отримати частку 10% ринку в довгостроковій перспективі. Кіберризики є стратегічною опорою Munich Re, і компанія, схоже, почувається більш комфортно в цьому класі, ніж деякі її конкуренти з перестрахування.

Сьогодні існують дві основні проблеми для компаній, які пропонують кіберстрахування, першою з яких є обмежені дані та відсутність досвіду серйозних збитків.