Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні розглядають можливість страхувати військовий ризик для бізнесу

В Україні важливо створити агентство для страхування військового ризику, що дозволить українським підприємцям розширити перелік продукції, яку можна запропонувати європейському ринку.

Таку думку висловив радник керівника Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов в ефірі інформаційного телемарафону.

Він навів приклади, як наразі під час війни в Україні працюють підприємці за контрактами.

Часто кажуть, що ми вам зараз заплатимо, а ваш склад чи завод розбомблять і ви нам нічого не привезете. Тому спочатку привозьте, а потім ми вам заплатимо, – сказав Милованов.

За його словами, якщо б військовий ризик того, що пошкодять товар або завод, можна було страхувати, це значно полегшило б співпрацю бізнесу, в тому числі із міжнародними партнерами.

Найбільш важливо створити або агентство, або регулювання, яке страхуватиме для людей військовий ризик. Тоді середній або малий бізнес зможе інвестувати. I по контрактах, і по угодах з ними будуть більше довіряти. Тому що інакше вони мають працювати на закупках по передоплаті, а на продажах по поставці,- пояснив Милованов.

Радник керівника Офісу президента додав, що також потрібно створювати системи допомоги для бізнесу у спілкуванні з міжнародними партнерами.