Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Сезон кліщів: чи можна застрахуватися?

Активність кліщів зростає. Хоча цьогоріч діє заборона на відвідування лісів, та й пікніки влаштовувати не час, однак "зустріти" шкідливу комаху можна у міському парку чи навіть у власному дворі.

Тому не зайвим буде нагадати, що робити, якщо укусив кліщ.

Алгоритм дій при укусі кліща досить простий – потрібно звернутися до лікаря і якомога швидше видалити комаху. Пам’ятайте! Якщо кліщ був "прикріплений" менше, ніж 24 години, зараження інфекцією мало ймовірне (але можливе). Якщо він просидів у ранці більше 48 годин - ймовірність зараження різко зростає

Що не варто робити при укусах кліщів?!

- Не «душіть» кліщів олією, лаком або бензином! Ви тільки примножите ймовірність інфікування після укусу комахи.
- Не давіть, не стискайте, не пробивайте кліщів (боррелії та інші збудники можуть перебувати у всіх його біологічних рідинах).
- Видаляти кліщів слід пінцетом (є також спеціальні пристосування), краще в рукавичках, захопивши його якомога ближче до шкіри, і вертикально спрямованими рухами повільно витягувати.
Можна використовувати звичайну нитку, але не перекручуйте комаху - це збільшує шанси відриву його частин.
- Якщо при видаленні кліщів залишилися частини їх ротової порожнини - не панікуйте, вони неінфекційні. Спробуйте ще раз. Якщо не вийшло - зверніться до лікаря.

Після видалення комахи обробіть місце укусу кліща антисептиком (можна промити водою з милом). Людина, яка видалила його, також повинна вимити руки.

Для захисту від укусів кліщів рекомендується наносити на шкіру і одяг репеленти, які містять діетілтолуамід (ДЕТА). Оскільки вони не завжди можуть бути використані, особливо для дітей, дуже важливо щоденно ретельно оглядати тіло. Шукати кліщів у першу чергу варто в складках шкіри, оглядати області за вухами, пупок, пах та його складки, волосяну частину голови.

Пам'ятайте, що на доглянутих ділянках зі скошеною травою кліщі навряд чи будуть присутні. І навпаки - місця, багаті зеленими насадженнями (як декоративними, так і природними), кліщі полюбляють найбільше.

Чи можна застрахуватися від укусу кліща?

Якщо дотримуватися правил поведінки на природі та ретельно оглядати тіло після прогулянок, небезпеку від зустрічі з кліщем можна знизити. Страхування допоможе подолати наслідки, якщо кліщ все ж таки укусив. Захист від укусів комах входить до програми страхування від нещасного випадку.

Страхова компанія "Рідна" пропонує вигідні умови страхування від нещасного випадку та, зокрема, надає захист від наслідків укусів кліщів. Якщо це трапилося, застрахована особа зможе отримати страхове відшкодування. Його сума залежить від умов, який обере клієнт при оформленні договору.
Варість страховки від нещасного випадку - від 200 грн на рік.

Детальніше можна дізнатися за тел.: (095) 696-45-43 (фахівець зі страхування Оксана).