Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як працює медичне страхування в Україні
Протягом життя людина часто потрапляє у складні ситуації, пов’язані з різноманітними хворобами.

Це завжди стрес, тому що треба знайти кваліфікованого лікаря, набратися сил, щоб витримати всі процедури, мати гроші, щоб оплатити медичні послуги. А якщо до цього додати, що хворий перестає працювати й отримувати зарплатню, то кількість проблем зростає.

Допомагає подолати усі ці негаразди система добровільного медичного страхування.

Чому варто застрахувати здоров'я

Суть медичного страхування полягає у тому, що сплативши невелику суму за поліс, людина отримує гарантії того, що під час хвороби усі витрати на медичні послуги візьме на себе страхова компанія. Їй не потрібно буде вирішувати, до якої клініки краще звернутися, де знайти вузькопрофільного фахівця. Достатньо буде лише зателефонувати до служби медичного асистансу і отримати чіткі рекомендації, як діяти в конкретній ситуації. Значний плюс таких програм у тому, що оплату майже за всі послуги здійснює страхувальник. Компанії забезпечують для своїх клієнтів повну підтримку під час хвороби, починаючи від запису до лікаря або транспортування до клініки, і завершуючи забезпеченням медикаментами чи плановою стаціонарною допомогою.

Які є види страхування здоров'я

Сьогодні страхові компанії пропонують різні варіанти страхового захисту власного здоров’я. Серед найбільш поширених виділяють:

- добровільне медичне страхування. Обравши одну із таких програм, застрахована особа матиме право на амбулаторно-поліклінічну і стаціонарну допомогу, екстрену госпіталізацію, оплату ліків, окремі стоматологічні послуги. Оплата медичних послуг здійснюється у межах максимальної страхової суми;

- від нещасного випадку. Цей вид страховки актуальний для дітей, працівників небезпечних професій, спортсменів, а також усіх тих, у кого великі ризики отримання травм, опіків, обморожень, отруєнь тощо. У разі настання страхового випадку людина отримує компенсацію. Сума визначається за погодженням з клієнтом та сягає 50, 100 чи до 200 тис. грн;

- на випадок хвороби. Такі програми дозволяють отримати підтримку у разі потреби довгострокової терапії. Виплати здійснюються після встановлення серйозного діагнозу із переліку, передбаченого умовами договору. Один з різновидів такого страхування - страховка на випадок захворювання на covid-19.