Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування: найцікавіші випадки у світовій практиці

Страхові компанії пропонують великий вибір послуг. Але деякі клієнти мають специфічні запити.
Пропонуємо підбірку цікавих фактів про індустрію страхування.

Від привидів та НЛО

У страховій компанії з Нідерландів у червні 2012 почали пропонувати клієнтам незвичайні поліси. Справа в тому, що місцеві жителі схильні до забобонів і з великим бажанням витрачають гроші на страховку від зустрічі з різними представниками темних матерій. У полісі вказують, що клієнт отримує виплату, якщо:

- Зустріне привида;
- Стане жертвою полтергейсту;
- Стане свідком появи зомбі.

Список у прейскуранті страхової компанії великий і включає понад 50 пунктів, у тому числі викрадення інопланетянами.

Інша страхова компанія (у США) теж пропонує поліси на випадок викрадення НЛО. Страховик пропонує покриття до 10 млн доларів США, але умови виплати дивні: 1 долар на рік протягом 10 мільйонів років.

У Лоустофті (Великобританія) є готель, який уклав договір страхування для персоналу і клієнтів через привида ченця, який періодично турбував відвідувачів. Страхування забезпечує покриття від смерті і втрати працездатності, викликане примарами, полтергейстами та іншими паранормальними явищами, якщо вони спіткають гостей чи персонал готелю.


Японські гольфісти побоюються своїх точних ударів

Гольф – одна з найпопулярніших спортивних дисциплін. Його гравці регулярно користуються послугами страхових компаній попри те, що гольф не належить до травмонебезпечних видів спорту. Виявляється, якщо японський гольфіст забиває м’яч у лунку з першого удару, то товариші чекають вечірку від щасливчика. Вартість свята часто досягає чималої суми.

Застрахувавшись від такої нагоди, спортсмен компенсує свої збитки з організації вечірки. Варто зазначити, що коштує страховка досить дорого.

Страховка роботодавцям везунчиків

Британці настільки люблять брати участь в національній лотереї, що фахівці страховика «Ллойд» розробили відповідний страховий поліс. За його умовами у разі, якщо через виграш в лотерею кілька співробітників однієї фірми звільняться, роботодавцю відшкодують усі витрати на пошуки нових фахівців.