Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховики продовжують виплачувати за полісами автоцивілки

Незважаючи на воєнний стан в Україні, страхові компанії продовжую працювати та відповідати за своїми зобов'язаннями щодо полісів автоцивілки (ОСЦПВ).

 

Це означає, що кожен сумлінний автомобіліст повинен після закінчення терміну поліса переоформити її. Штрафи за прострочений термін дії договору ніхто не скасовував.

Як зараз працюють страхові компанії

Ще в перші дні російської агресії НБУ провів термінове засідання із представниками страхового ринку для обговорення низки ідей, спрямованих на сприяння стабільної діяльності страховиків під час війни.

На сьогодні СК з ОСЦПВ та Моторно-транспортне бюро України функціонують у штатному режимі. Їх пріоритетом є дотримання зобов'язань перед клієнтами та збереження безперервності у страховому бізнесі.
Нововведення під час війни

З нововведень МТСБУ запропонувало спростити процес врегулювання ДТП з автоцивілки, а саме:

- Дозволити учасникам дорожньо-транспортної пригоди самостійно фіксувати аварію, оскільки страховики не завжди можуть оперативно відправити експерта, як і Національна поліція;
- Дати можливість учасникам ДТП використовувати Європротокол, навіть якщо сума збитків перевищує 50 тисяч гривень. Це допоможе зняти навантаження зі співробітників поліції під час фіксації ДТП. А також виключить виникнення заторів на дорогах через це.

Багато страхових компаній спрощують процедуру врегулювання страхових випадків, зокрема максимально використовують електронні документи.

Перехід на електронну автоцивілку

У нинішніх реаліях у пріоритеті оформлення водіями цифрового поліса ОСЦПВ, що не потребує фізичної присутності людини в офісі СК. До того ж такий формат страхування є безпечнішим. Якщо ви ще користуєтесь паперовим бланком, саме час перейти на онлайн-автоцивілку.

Так, на українському сервісі страхування hotline.finance можна купити надійний поліс, перебуваючи в будь-якій точці України або за кордоном. Готова страховка після оплати на сайті надсилається на email і не потребує друку.

Оформити страховку може не лише власник автомобіля, а по суті будь-яка людина, яка на законних підставах керує транспортом.

Коли не заплатять по страховці під час воєнного стану

Автоцивілка покриває фінансову відповідальність водія перед іншими учасниками дорожнього руху. Якщо ж автомобіль постраждав внаслідок військових дій (наприклад, попадання снаряда у транспорт), поліс не компенсує збитків.