Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Автомобілі з українською реєстрацією можуть безкоштовно їздити Європою

Вартість за проїзд по автошляхах Болгарії не стягується з будь-якого автомобіля з українським реєстраційним номером (електронна віньєтка для автомобілів масою до 3,5 тон та тариф для вантажних автомобілів та автобусів понад 3,5 тони) при використанні Національної дорожньої мережі.

Відповідне рішення прийняла Рада Міністрів країни. Воно набрало чинності з 24 лютого 2022 року та діятиме до моменту усунення необхідності гуманітарної та медичної допомоги.

Про це повідомили в українському МТСБУ.

Всі порушення в електронній системі транспортних засобів, згенеровані для автомобілів з українською реєстрацією після 24 лютого 2022 року, закриваються. Таким чином, автомобілі на українській реєстрації можуть безперешкодно залишити територію Болгарії навіть у випадку порушення ними ПДД. Фахівці Національної адміністрації з отримання дорожніх зборів знаходяться в постійному контакті зі своїми колегами з митного агентства, яке провадить остаточний контроль транспортного засобу, перш ніж він полишає межі Болгарії.

Національна служба (BGTOLL) має гарячу лінію для обслуговування клієнтів, яка працює щоденно з 8:00 до 22:00. За телефоном 0700 10 876 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду всі особи, включаючи українців, можуть отримати необхідну інформацію.

У Польщі проїзд по платних дорогах для автомобілів з українськими номерами також зараз є безкоштовним.

У Словаччині автівки з України можуть пересуватись без придбання он-лайн він’єтки.

У Німеччині автобани безкоштовні для всіх автомобілів.