Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Запустили пілотний проєкт з фармацевтичного страхування

Оформити поліс фармацевтичного страхування можна у Києві, Сумах, Харкові, Одесі, Запоріжжі та Рівному.

Про це повідомив у телеграм-каналі голова комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

Радуцький зазначив, що в Україні впроваджують інструменти відшкодування витрат на лікарські засоби. За два місяці послугою скористалися небагато людей, хоча страховий поліс за новою державною програмою коштує від 120 до 400 гривень на місяць. На вартість поліса впливає вік громадянина.

Щоб скористатися послугою, потрібно мати підписану декларацію із сімейним лікарем у державному медичному закладі. "Покривається лікування 250 захворювань, але по кожній з нозологій виплата не більше двох разів на рік. Франшиза – 20%, тобто 80% вартості медичних препаратів компенсує страхова компанія", – написав Радуцький.

Для отримання компенсацій пацієнт повинен звернутися до сімейного лікаря, який призначить ліки через електронну систему охорони здоров’я, або за програмою "Доступні ліки", або за страховим полісом.

"Препарат призначається за діючою речовиною. Система автоматично, з урахуванням протоколів лікування, запропонує декілька варіантів лікарських засобів. Далі пацієнт отримує СМС з інформацією, в якій аптеці (сьогодні – близько 4 тисяч аптек вже є учасниками проєкту) можна отримати препарати", — повідомив Радуцький.

Для тих, хто придбав фармацевтичну страховку, система працює наступним чином: сімейний лікар встановлює діагноз і призначає лікування, виписує електронний рецепт на медикаменти.
Через деякий час на телефон пацієнта прийде код замовлення й адресу аптеки для отримання ліків. За них слід буде сплатити 20% вартості.

Найближчим часом в Україні планують розширити кількість міст, які беруть участь у пілотному проєкті та знизити вартість страхового поліса.