Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Туристам на замітку: топ-5 найбезпечніших країн світу для подорожей


Втрапити у халепу в подорожі – не те, про що мріють туристи. Але, на жаль, саме іноземці найчастіше стають жертвами злочинців. Проте існують держави з настільки низькими показниками криміногенності, що там практично нічого боятися.

Міжнародна компанія International SOS опублікувала перелік найбезпечніших держав для подорожей.

Норвегія

Ця країна постійно потрапляє у різні світові топи за показниками рівня життя, економіки, політичної стабільності та, навіть, щастя. Тому не дивно, що вона очолила рейтинг найбезпечніших держав світу.

Влада Норвегії  робить усе, аби знизити криміногенність. І в них це непогано вдається. Тут практично не трапляються дрібні та важкі злочини, а іноземці почуваються безпечно у цій країні.

Важливим фактором є ще й те, що місцева медицина знаходиться на дуже високому рівні. Тому, навіть у випадку несподіваного захворювання у мандрівці, туристу нічого боятися. Лікарі нададуть йому усю необхідну допомогу. Аби за неї не довелося платити, слід завчасно (перед поїздкою) придбати туристичну страховку.

Фінляндія

Єдиний варіант залишитися без грошей у Фінляндії – це витратити їх на сувеніри та місцеві делікатеси. Навіть якщо ви загубите гаманець, його вам скоріш за все повернуть. Фіни – вихований і законослухняний народ. Вони усе роблять за правилами: паркуються, переходять дорогу та, навіть, вигулюють собак.

Слід пам’ятати, що туристи мусять дотримуватись місцевих законів. Краще з ними ознайомитися до початку поїздки. Так, таксі не прийнято "ловити" на дорозі, слід замовити через додаток або через телефон. Також тут не можна палити просто на вулиці чи, ще гірше, у закладах харчування. Для цього облаштовані спеціальні місця.

Будьте ввічливими та уважними й тоді ваша відпустка на батьківщині Санта-Клауса пройде прекрасно.

Швейцарія

У цій країні на кожну тисячу населення - понад 200 правоохоронців. При цьому держава славиться неймовірно низькими показниками злочинності. Річ у тім, що місцеві давно звикли усе робити за законом. А високий рівень життя не спонукає до крадіжок чи інших правопорушень.

Про швейцарську медицину теж складають легенди. Ця сфера і справді тут працює не гірше, за знамениті годинники. Звичайно, для отримання обслуговування в екстрених ситуаціях, іноземці мусять мати при собі страхування або ж потрібно буде заплатити за надані послуги.

Данія

Навіть якщо ви будете на самоті гуляти вночі далеко від центральних районів, навряд чи ви станете жертвою злочинців. У країні рідко трапляються правопорушення, тому тут безпечно у будь-яку пору дня.

Реальну ж загрозу для людей тут несуть лише природні катаклізми. В Данії періодично трапляються повені, землетруси та шторми. Але насправді це не такі поширені явища, та й туристи від них страждають досить рідко. Тому можна спокійно обрати для відпочинку цю мальовничу країну.

Люксембург

За всіма показниками, а їх понад півтори сотні, Люксембург входить у топ-5 найбезпечніших країн світу. Гарна інфраструктура, стабільні політична та економічна ситуації, розвинена медична сфера – все це робить державу дуже привабливою для туристів. Що вже казати про її неймовірні краєвиди і різноманітні курорти.

Рівень злочинності тут практично нульовий. Якщо крадіжки зрідка трапляються, то ризик важких злочинів майже відсутній. А в туристичних районах взагалі дуже безпечно, адже їх охороняє велика кількість правоохоронців.

Подорожуйте безпечно та вчасно купуйте туристичну страховку у надійній страховій компанії.