Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Які частини тіла страхують багаті та знамениті?

Коли мова заходить про страхування, всі думають про страхування автомобіля, житла або медичне страхування. Це важливі складові повсякденного життя, які дозволяють відчувати себе у безпеці. Проте деякі знаменитості пішли далі та застрахували частини свого тіла.

Для більшості зірок їхній зовнішній вигляд є не лише предметом гордості, а й активом, який необхідно підтримувати та берегти. По всьому світу вже давно страхують не лише своє життя та здоров’я від нещасного випадку чи хвороб, а й окремі частини тіла.

Першим у світі страховим агентством стало британське агентство Lloyds of London, яке з’явилося ще на початку минулого сторіччя. А першим його клієнтом став комік Бен Терпін, який у 1920 році застрахував на 25 тисяч доларів свою фірмову косоокість. Редакція НВ зібрала добірку зірок шоу-бізнесу, які вдалися до страхування найрізноманітніших частин свого тіла.

У Голлівуді страховики давно стали невід'ємною частиною будь-якого знімального процесу. Так, жоден фільм не знімають без страховки знаменитостей. Під час зйомок Термінатора 3 Арнольд Шварценеггер був застрахований на 150 мільйонів доларів, тоді як весь фільм застрахували всього на 2 млн.

Ноги

Чарлі Чаплін та Фред Астер оцінили свої ноги у 20 тисяч доларів, Мерилін Монро — у 10 тисяч, а Бетті Грейбл першою отримала страховий поліс на 1 мільйон доларів. На сьогоднішній день, на таку ж суму застраховані ноги Ріанни, а ноги Тіни Тернер коштують аж 3 мільйони 200 тисяч доларів. Під рекламу панчох ноги Джеймі Лі Кертіс застрахували на 2 мільйони. Ангел Victoria’s Secret Хайді Клум придбала страховку на суму 2,2 мільйона доларів, причому ліва нога на 200 тисяч коштує менше через маленький шрам.

Майкл Джексон теж страхував ноги на 5 мільйонів, а знаменитий виконавець танцювального шоу Riverdanse Майкл Флетлі оцінив свої нижні кінцівки в 40 мільйонів доларів. 50 млн доларів побажав отримати за свої ноги і Валерій Леонтьєв. Проте перед самим оформленням стало відомо про травмоване раніше коліно і співак отримав поліс лише на 10 тисяч доларів. Наталя Могилевська, беручи участь у телевізійному проекті Танці із зірками, застрахувала свої ноги на 500 тисяч доларів.

Груди

Популярним об'єктом страхування є і жіночі груди. Софі Лорен стала першою, хто наважився застрахувати груди, за що отримала поліс на 120 тисяч доларів. Кантрі-співачка Доллі Партон у 1970 році застрахувала свої груди п’ятого розміру на 4 мільйони доларів. Джина Лоллобріджида в 1981 році застрахувала свої груди на 600 тисяч доларів. Памела Андерсон оцінила свою хірургічну досконалість лише у 35 тисяч. Зараз найдорожчі груди у однієї з подружок Х’ю Хефнера Холлі Медісон — 1 мільйон. Мадонна хотіла отримати по 6 мільйонів доларів за кожну, але страхова компанія їй відмовила, бо готова мати справу тільки з голосом співачки.

Голос

Вперше голос застрахувала Марлен Дітріх та одразу на 1 мільйон доларів. Голос Мірей Матьє оцінили у 250 тисяч, Лучано Паваротті — у 1 мільйон, а Міка Джаггера — у 2,5 мільйона доларів. 20-разовий переможець Grammy Брюс Спрінгстін у 1980 році застрахував свій голос на 30 мільйонів доларів. Род Стюарт отримав страховий захист на 6 мільйонів, а голос Миколи Баскова оцінили у 2 мільйони доларів. Співак Том Джонс не став страхувати голос, але на 7 мільйонів доларів застрахував волосся на грудях, яке часто демонструє у вирізі розстебнутої сорочки.

Сідниці

Активна Дженніфер Лопес підписала договір лише на сідниці, які оцінили у 300 мільйонів доларів. Сідниці Кім Кардаш’ян застраховані лише на 21 мільйон. Австралійка Кайлі Міноуг має поліс на свої сідниці, які "коштують" 5 мільйонів доларів.

Пальці

Гітарист The Rolling Stone Кіт Річардс за одними даними, застрахував свій середній палець лівої руки на суму понад 1 мільйон, інші стверджують, що у страховці зазначена вся ліва рука, зате — на 9,4 мільйона доларів. Земфіра Рамазанова убезпечила свої пальці на 170 тисяч доларів, пояснивши рішення тим, що якщо пошкодить їх, то не зможе грати на гітарі та заробляти на життя. Гітарист Віктор Зінчук отримав поліс на пальці вартістю 500 тисяч доларів, а стиліст Сергій Звєрєв застрахував свої руки на 1 мільйон доларів.

Зуби

Англійський комедійний актор Кен Додд застрахував свої зуби на 4 мільйони фунтів. Америка Феррера здобула поліс за зуби на 10 мільйонів доларів. Причиною такого рішення стало те, що акторка співпрацює з виробником зубної пасти та бере участь у програмі безкоштовної стоматологічної допомоги безробітним жінкам. Джулія Робертс застрахувала свої зуби на 30 мільйонів доларів. Актриса такий вчинок пояснює своєю високою ринковою вартістю, адже саме характерна посмішка колись піднесла Джулію на зірковий олімп. Українська співачка та телеведуча Віра Брежнєва теж має страховий поліс на зуби вартістю 1 мільйон доларів.

Язик

Язик співака та засновника рок-групи Kiss Джинна Сіммонса вважається найдовшим у світі, і до того ж, він є частиною іміджу гурту. Виходячи з цього, Сіммонс застрахував свій язик на 1 мільйон доларів. Майлі Сайрус після її виступу на церемонії нагородження MTV Video Music Awards у 2013 році також застрахувала свій язик на 1 млн. доларів.

Все тіло

Девід Бекхем раніше страхував лише ноги, на суму 70 мільйонів доларів, але з розвитком своєї кар'єри вирішив застрахуватися повністю, отримавши поліс на рекордні 100 млн фунтів. Сума страхових полісів Мерайя Кері становить 1 мільярд доларів. Вона лише 200 млн доларів не дотягнула до 1,2 мільярда Стівена Спілберга. Шерон Стоун оцінила себе у 5 мільйонів доларів, а екс-учасниця групи ВІА Гра Анна Седокова довічно застрахувала себе на 500 тисяч доларів.