Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Кому варто, а кому необхідно оформити страховку КАСКО?

КАСКО – це добровільне страхування транспортних засобів. З юридичної точки зору оформляється воно виключно за бажанням господаря авто. Щоправда, при покупці машини у кредит наявність такого поліса може бути обов'язковою умовою договору кредитування. Так банки мінімізують ризики неповернення позикових коштів.

Розбираємось, які переваги такої страховки та коли слід її оформлювати.

Усі водії знають про обов'язковий поліс ОСЦПВ, помилково вважаючи, що він компенсує грошові втрати у разі ДТП. Він справді гарантує відшкодування, але на 50%, оскільки передбачає виплати лише для постраждалої сторони. Винуватець аварії отримує страховку лише за наявності КАСКО.

Фінансову подушку безпеки добровільний поліс КАСКО забезпечить і в інших випадках. Він передбачає страхові виплати у таких ситуаціях:

- ДТП, не залежно від того, хто винний;
- викрадення авто;
- пожежа;  
- наслідки стихійного лиха;
- протиправні дії третіх осіб;
- напад тварин, падіння дерев, бурульок чи чогось іншого (як з будинків, так і неба);


Фактично власник транспортного засобу убезпечить себе від відшкодування збитків, заподіяних у більшості непередбачених ситуацій. За такого розрахунку вартість добровільного поліса вже не здається невиправданим фінансовим тягарем.

Кому слід придбати КАСКО:

Добровільний поліс страхування варто оформляти не лише при покупці автомобіля у кредит. З урахуванням широкого діапазону дії КАСКО особливо виправдано як мінімум для трьох категорій громадян:

- водіїв-початківців, у яких ймовірність попадання в ДТП найвища. Це підтверджує статистика. Очевидно, що невпевненість на дорозі та невміння швидко оцінювати ситуацію є частими причинами аварій;
- власників нових авто. Період адаптації до машини нерідко пов'язаний з неприємними інцидентами, наприклад, через відсутність почуття габаритів;
- власників дорогих машин. Очевидно, що відновлення такого транспортного засобу обійдеться в пристойну суму, та й ризик, що на авто преміум-класу зазіхають зловмисники, завжди значно вищий.

До речі, від усіх цих обставин залежатиме і підсумкова вартість поліса КАСКО. Нова машина дозволить отримати приємний бонус при страхуванні опції «без зносу», а ось вік водія може мати зворотний ефект.

Вартість транспортного засобу і навіть статистика угонів цієї марки теж мають значення. Якщо підсумкова цифра платежів здасться вам непідйомною, не поспішайте відмовлятися від ідеї оформити добровільну страховку. Проконсультуйтеся зі спеціалістом. Завжди є можливість знизити фінансове навантаження, наприклад, скориставшись франшизою або оформивши часткове КАСКО, чи розділити платіж на частини та сплачувати раз на три місяці чи щомісяця.