Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Як обрати компанію для купівлі медичної страховки?

Медичне страхування – це один з видів добровільного страхування, яке дозоляє сплатити за медичну допомогу: огляд лікаря, ліки, консультацію та різноманітні дослідження.

В Україні цей ринок досить обмежений. Однак послуги з медичного страхування надають чимало страхових компаній.

Слід зазначити, що страховки, які стосуються здоров'я, бувають різні. Зокрема, це добровільне медичне страхування (ДМС), страховка для виїзду за кордон, страховка від нещасного випадку, страхування медичних витрат.

Коли мова йде про медичне страхування, зазвичай мається на увазі ДМС. Воно передбачає оплату чи відшкодування лікування, аналізів та діагностики, медикаментів, перебування у лікарні тощо. Програми страхування різні, так само як і ціна такої страховки. Тому варто знати, на що слід звернути увагу, обираючи страхову компанію з ДМС:

- Умови. Уважно вивчіть умови медичного страхування для фізичних осіб. Вимагайте повного варіанту договору, оскільки на бланку договору прописано далеко не все. Особливу увагу приділіть пункту, де наведено ознаки страхового випадку. Вивчіть, на що страховка не поширюється. Уточніть у представника компанії процедуру відшкодування збитків у різних ситуаціях, розпитайте про терміни.

- Ліцензія. У компанії обов’язково має бути ліцензія на конкретний вид страхування. Перевірте, чи є ліцензія саме на той вид, який вам потрібен.

- Страхові тарифи повинні відповідати вимогам законодавства. Дуже низькі тарифи можуть бути ознакою шахрайства. Порахуйте орієнтовну вартість на сайтах різних компаній, або зателефонуйте у компанію, потім звірте цифри. Зверніть увагу, чим більше ризиків передбачено у договорі, тим вища ціна страховки.

- Репутація. Орієнтуйтесь на компанії з гарною репутацією, які давно працюють на ринку. Опитайте знайомих, прочитайте відгуки в інтернеті.