Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Чим допоможе договір страхування?

Часто люди сумніваються, чи укладати договір страхування. Мовляв, навіщо купувати медичну страховку, якщо у них все добре зі здоров’ям, або навіщо поліс автострахування, якщо є стаж безаварійного кермування. Попри такі думки, незалежно від того, чи є хвороби, наскільки гарно йдуть фінансові справи чи наскільки гарні водії, всім потрібна страховка. Страхування фінансово захищає кожну родину.

У чому суть страхування?

Зрозуміти, як працює ця система, дуже просто. Людина сплачує щомісячний чи щорічний внесок компанії за страховий захист свого життя, здоров’я, автомобіля, майна тощо на певний період. Страхувальник відшкодовує матеріальні збитки у разі заподіяння шкоди застрахованій особі або предмету.

Таким чином, людина переводить ризики фінансових втрат, які можуть виникнути через несподівані обставини, на страхову компанію. Наприклад, якщо хтось потрапив у ДТП і водія необхідно госпіталізувати, поліс медичного страхування покриє всі витрати, а за автомобільною страховкою будуть відшкодовані матеріальні збитки.

3 причини, чому важливо оформити страховий договір:

Страхування забезпечує фінансову стабільність сім’ї

Незалежно від того, скільки вдалося заощадити або яким є щомісячний дохід, несподівана подія може поставити під загрозу фінансове майбутнє родини. Якщо у вас та у членів вашої родини немає медичного поліса, то величезні рахунки під час будь-якого лікування можуть похитнути фінансове становище. Тому дуже важливо застрахувати себе та свою сім’ю.

Страхування приносить душевний спокій

Платіж, який людина сплачує страховій компанії, — це ціна, яка гарантує, що страхова компанія покриє збитки у разі непередбаченої події. І розуміння того, що ризики будуть покриті, підтримує душевний спокій. За таких обставин вже не треба хвилюватися про те, що щось трапиться з житлом, автомобілем, власними речами або здоров’ям.

Страхування знижує стрес у важкі часи

Як би людина не намагалася зробити своє життя кращим, непередбачена подія може повністю перевернути все з ніг на голову, залишивши її фізично, емоційно та фінансово напруженою. Наявність адекватної страховки допомагає в тому, що не потрібно думати про гроші у скрутні часи, а зосередитися на стабілізації ситуації чи одужанні.