Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Анульовано ліцензії страховикам СД "Ю.Бі.Ай-КООП" та СК "Лідер"

Національний банк України анулював усі ліцензії СД "Ю.БІ.АЙ-КООП" та ТДВ "СК "Лідер" на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування.

Такі рішення Правління НБУ ухвалило за результатами засідання 4 листопада 2021 р. Рішення набули чинності 5 листопада 2021 року.

Ще 19 квітня НБУ тимчасово призупинив дію всіх ліцензій АТ "СГ "Ю.БІ.АЙ-КООП". Компанія не виконувала обов'язкових нормативів. Оскільки страховик не усунув порушень, регулятор ініціював проведення його позапланової інспекційної перевірки. За результатами перевірки фахівцями Департаменту інспектування був встановлено та зафіксовано факт відмови у проведенні перевірки, оскільки страховиком не було забезпечено повне надання інформації, пояснень, документів, копій документів щодо предмета перевірки.

Крім того, за результатами перевірки формування страхових резервів виявлено ознаки здійснення страховиком ризикової діяльності. Встановлено факт здійснення ризикової діяльності та відмову у проведенні перевірки, зокрема ненадання документів, що є підставою для застосування заходу впливу у вигляді відкликання ліцензії. СД "Ю.БІ.АЙ-КООП" в основному працювало на ринку ОСЦПВ.

СК "Лідер" анульовано ліцензії у зв'язку з невиконанням рішення регулятора щодо усунення порушень ліцензійних умов. 27 серпня 2021 року страховику було тимчасово призупинено ліцензії за порушення нормативу ризиковості операцій. Страховик мав усунути порушення до 27 вересня 2021 року, але не зробив цього. Крім того, страховик понад 1,5 року порушує норматив платоспроможності та достатності капіталу. За результатами аналізу звітності компанії за 9 місяців 2021 року встановлено, що це порушення не усунуто. Також СК "Лідер" має невиконаний захід впливу попереднього регулятора (Нацкомфінпослуг) за недотримання нормативу платоспроможності та достатності капіталу.

СК "Лідер" здійснювала діяльність зі страхування наземного транспорту.