Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

НБУ у вересні анулював ліцензії п'яти страховиків

У вересні кількість учасників небанківського фінансового ринку України збільшилася з 1933 до 1945. Протягом вересня Національний банк зареєстрував 34 нових гравців небанківського фінансового ринку: 11 фінкомпаній і 23 колекторські компанії.

З реєстрів було виключено 22 учасники ринку. Чотири фінкомпанії, три ломбарди, дві кредитні спілки, одна лізингова компанія і один страховий брокер вирішили залишити ринок добровільно.

У той же час одного страховика і 10 кредитних спілок виключили примусово.

Станом на 30 вересня 2021 на небанківському ринку працює 152 non-life-страховика і 17 life-страховиків, 60 страхових брокерів.

У вересні до Національного банку надійшло 665 запитів від учасників ринку на реєстраційні і ліцензійні дії. Найбільша кількість запитів стосувалася фінансових компаній, ломбардів та лізингодавців - 525.

Кількість запитів щодо страховиків склала 98. Регулятор призупинив дію ліцензій двом страховикам. Також у вересні регулятор анулював усі ліцензії за ініціативою заявника трьом страховикам і примусово - одній страховій компанії. Частина наявних ліцензій за ініціативою заявника була анульована одному страховикові.