Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхова компенсація у сумі $15 тис.: туристці рятували життя

Омріяний відпочинок біля моря ледь не перетворився на трагедію.

Літня жінка у вересні полетіла відпочивати на узбережжя Туреччини. На третій день перебування на курорті туристці стало зле, довелося звертатися за медичною допомогою.

У пригоді стала туристична страховка від страхової компанії «Рідна».

Завдяки чіткій та оперативній роботі нашого партнера – асистуючої компанії – клієнтці була організована та надана необхідна медична допомога, однак стан туристки стрімко погіршився, жінку ушпиталили у відділення реанімації у критичному стані. Майже два тижні вона отримувала необхідне лікування та медикаменти. Згодом, на прохання родичів туристки, жінку транспортували у країну проживання.

За допомогою асистуючої компанії було отримано дозвіл на медичну репатріацію, організовано транспортування клієнтки у супроводі лікарів з Анталії через Стамбул у Мінськ. На щастя, подорож на батьківщину минула добре, надалі медичну допомогу жінці надаватимуть місцеві лікарі.

Рятування життя у Туреччині та повернення у Білорусь коштували чимало. Страхова компанія «Рідна» забезпечила компенсацію витрат на лікування та медичну репатріацію у розмірі повної страхової суми – 15 000 дол. США.

Іноді відпочинок несподівано виявляється зовсім не таким, яким мав би бути. Страховка від надійної компанії допомагає у будь-яких ситуаціях. Подорожуйте безпечно!