Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування нерухомості в Україні: чому варто?

У всьому світі страхування нерухомості – це популярна та майже обов'язкова практика. Україні власники не поспішають страхувати квартири і будинки.

За словами експертів, основна причина того, що українці не оформляють масово страховки - це те, що держава компенсує частково витрати.

Також немає культури страхування в цілому на відміну від європейських країн.

«Страхування, в першу чергу, є інструментом захисту особи від тих чи інших ризиків. Застрахувати сьогодні можна практично все і, на мою думку, в деяких аспектах це необхідно. Однак в Україні поширена думка, що страхування – це марно витрачені кошти, адже громадяни переконані, що саме з ними і їх об'єктами нічого не може статися. Часто громадяни відмовляються від страхування через відсутність створення індивідуалізації страхового продукту під їхні потреби, враховуючи об'єкт, місцевість і можливі ризики. Отже, страховим компаніям важливо підвищувати рівень правової освіти громадян в сфері страхування і робити це доступними методами для кожного», – каже юрист Андрій Шабельніков.

Від яких ризиків захищає страховка

Сьогодні оформити страховку дуже просто. Договір страхування майна – поліс, покликаний уберегти людину від фінансових труднощів після пожежі, затоплення, злому, інших неприємностей. Страховку можна оформити навіть без огляду нерухомості, без франшизи і навіть на орендоване житло.

Страхування нерухомого майна включає в себе багато форм – це забезпечення і будівлі, квартири, земельної ділянки та об'єктів незавершеного будівництва, а також елементів внутрішньої обробки (косметичного ремонту, меблів, обладнання та іншого майна). Серед ризиків, від яких власне і здійснюється страхування нерухомого майна громадян, можна виділити вогневі ризики, стихійні явища, злочини різного характеру (крадіжки, хуліганство та подібні правопорушення). Таким чином, кожен самостійно вирішує, який саме об'єкт і від яких ризиків слід застрахувати.

Важливим при цьому є реальна оцінка місцевості, на якій розташована нерухомість, таким чином можна зрозуміти, в який саме вид страхування варто вкладати кошти, щоб це було доцільно і ефективно.

Що стосується вартості, то страховка коштує порівняно недорого, від кілька сотень до кілька тисяч гривень на рік. Ціна залежить від ринкової вартості квартири, чим вона вища, тим дорожча страховка.

На ціну впливає перелік ризиків, від яких ви хочете застрахувати нерухомість. Ціну квартири або будинку власник зазначає самостійно, оцінює – теж самостійно. Тариф на страхування власного (не орендованого чи іпотечного) майна в СК "Рідна" становить від 0,2% від вартості майна на рік.

За матеріалами: 100realty.ua