Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Водіям на замітку: Як уберегти автомобіль від перегріву у спеку

Літо потроху добігає кінця, однак спека знову завітала у наш край. Тому варто нагадати поради фахівців щодо збереження авто у спекотню погоду.

Першим способом захистити машину може стати прикриття панелі приладів та передньої частини автомобіля від сонячних променів. Для цього підійде світлоповертаюча шторка.

Щоб від сонця уберегти весь кузов, машину можна накрити чохлом-накидкою. Так буде захищено не лише салон, але і лакофарбове покриття. При цьому тканина повинна бути світлою і дихаючою.

У разі перегріву автомобіля варто провітрити салон. Тільки після цього можна включати кондиціонер - так можна уникнути різкого перепаду температури.

Також не варто забувати про двигун. Його перегрів найчастіше свідчить про недостатній рівень охолоджувальної рідини або її низьку якість. Тому при необхідності її треба долити чи замінити.

Залишаючи авто на парковці у спекотню погоду з салону потрібно забрати аптечку, пластикові іграшки, запальнички, аерозольні балончики, продукти, газовану воду тощо. Також варто пам'ятати, що деякі скляні чи пластикові речі (наприклад, пляшка з водою) можуть спрацювати як лінза й розплавити обивку автомобіля, якщо на них під певним кутом падатиме сонячне проміння.

Під сонцем нагрівається не тільки салон, але і шини. Тому влітку необхідно зменшувати тиск в камерах і регулярно його перевіряти.