Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Топ-5 страхових випадків під час подорожей

Рік пандемії навчив людей обережного ставлення до себе, але більшість з нас фокусували увагу лише на коронавірусі.

Проте під час подорожі здоров'ю туристів не менше загрожує інша небезпека: травмування, отруєння, хвороби, пов'язані зі зміною клімату тощо.

Згідно зі статистикою страховиків, у 2021 році більшість страхових випадків з українцями на відпочинку за кордоном пов'язані саме з різними видами травмувань — 26 % від усіх звернень.

Травмування зазвичай трапляються під час активного відпочинку, а інколи і під час екскурсій містом подорожі. Травмуються нерідко на гірках в аквапарках, біля басейнів та при виході з ванної кімнати у готельному номері.

На другому місці — інфекція дихальних шляхів — 17 % від усіх випадків.

Наступні у списку: біль у животі (13 %), стоматологічна допомога (9 %). Запити від застрахованих туристів на лікування від коронавірусної хвороби становлять близько 7 % від усіх звернень у 2021 році.

Часто туристи на відпочинку потерпають від укусів комах та страждають через зустріч з морськими мешканцями (наприклад, медузами, їжаками, кусючими рибами). Нерідко у мандрівників виникають алергічні реакції.
Щоб подорож запам'яталась лише приємними враженнями без зайвих труднощів, варто завчасно оформити надійний туристичний поліс.