Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Використання фальшивого поліса ОСЦПВ обійдеться водієві-шахраю в 19 тис. грн.

Суд Коломиї (Івано-Франківська область) визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення автовласника, який свідомо придбав фальшивий бланк поліса ОСЦПВ. Йому доведеться заплатити 17 тис. грн. штрафу за пособництво при підробці і використанні завідомо підробленого офіційного документа, і ще більше 2 тис. грн. за проведену експертизу бланку поліса.

Як було встановлено в ході розслідування цього випадку, автовласник навмисне замовив виготовлення підробленого документа і надав свої персональні дані для його заповнення.

У травні водій на законних підставах був зупинений співробітником Нацполіціі. На вимогу він показав фальшивий бланк поліса автоцивілки.

Співробітник поліції при перевірці виявив, що документ має відмінності від бланку встановленого зразка, і висловив сумнів у його справжності. Була викликана слідча група, яка затримала водія і вилучила поліс для проведення експертизи. Справа була передана до суду, який визнав водія винним.

«Це наочний приклад того, як дорого може обійтися спроба заощадити кілька сотень гривень різниці між ціною справжнього поліса ОСАЦВ і підробленого бланка. Якби з вини такого водія сталася ДТП, то ситуація для нього була б ще гіршою - він власним коштом повинен був би компенсувати потерпілому заподіяну шкоду», - пояснив генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

Кілька років в рамках проекту «СТОПфальшивка» МТСБУ регулярно проводить для співробітників Національної поліції навчальні заходи щодо автострахування. У програму входить в тому числі формування навички розпізнавання фальшивих бланків полісів внутрішнього страхування ОСЦПВ і міжнародних страхових сертифікатів «Зелена карта».

За матеріалами: Форіншурер