Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Виплати МТСБУ постраждалим у ДТП за півроку зросли до 141 млн грн.

МТСБУ у січні-червні 2021 року виплатило з Фонду захисту потерпілих Бюро 3,7 тис. відшкодувань на загальну суму 141,7 млн ​​грн.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість виплат зросла на 18,6%, сума виплат збільшилася на 36%.

Найбільшу кількість виплат Бюро здійснило за шкоду, заподіяну власниками незабезпечених транспортних засобів (які стали винуватцями ДТП, не маючи чинного поліса ОСАЦВ) - 2,4 тис. виплат на суму 95,8 млн грн. Кількість виплат в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року збільшилася на 22,5%, а сума виплат - на 40,3%. Таким чином, темп зростання виплат по авто без поліса перевищує загальну динаміку виплат з фондів Бюро.

Питома вага виплат за незабезпеченими авто в загальній кількості виплат склала майже 63,1%, в загальній сумі виплат - 67,6%. Обидва показники незначно збільшилися у порівнянні з 1 півріччям минулого року.

Також збільшилася кількість виплат за водіїв пільгових категорій. У 1 півріччі минулого року вона становила 580 шт., тоді як в той же період поточного року - 720 (+ 25,1%). Сума виплат також збільшилася на 45,3% і склала майже 26,4 млн грн.

У першому півріччі 2021 року МТСБУ виплатило майже 3,4 млн грн за зобов'язаннями страховиків, визнаних банкрутами. Це на 69,1% менше, ніж за аналогічний період минулого року, і пов'язано з тим, що протягом минулого року бюро здійснило велику частину виплат за кількох страховиків-банкрутів ( «Наста», «Україна», «Добробут» і «Міська СК »).

За зобов'язаннями компаній, які припинили діяльність на ринку ОСАЦВ, але які ще не визнані банкрутами в установленому законодавством порядку, здійснено виплат шляхом повернення базового гарантійного внеску таких страховиків на суму 12,2 млн грн, це майже в 3 рази більше, ніж в 1 півріччі 2020, що викликано значним обсягом виплат за страхові компанії «Галицька» та «Київ Ре».

Традиційно мінімальними залишаються виплати по ДТП з невстановленими авто (3,3 млн грн) і по ДТП, викликаним викраденими автомобілями (700 тис. грн).