Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Добровільна автоцивілка: яка користь від такого страхування

За 2020 рік в Україні відбулося 167 тисяч дорожніх аварій за участю двох або більше авто. Матеріальний збиток від більшості ДТП не перевищив ліміт з ОСЦПВ 130 000 грн, тому був покритий виплатами від страхових компаній або МТСБУ. Але близько 2% подій не «вписалися» у встановлені законом рамки через занадто серйозні пошкодження і / або високу вартість ремонту і запчастин.

Власники звичайних полісів автоцивілки не захищені від «дорогих» ДТП. Страховка покриває матеріальний і фізичний збиток тільки на суми до 130 і 260 тисяч гривень відповідно. Якщо розмір збитків перевищить ці цифри, винуватець буде змушений доплачувати відсутню суму з власної кишені.

У деяких випадках збиток оцінюється в сотні тисяч і навіть мільйони гривень, якщо у ДТП потрапляють елітні іномарки.

Винний водій зможе уникнути серйозних витрат тільки в тому випадку, якщо крім обов'язкової купить добровільну страховку. Поліс ДЦВ - це опція по збільшенню лімітів страхових виплат. У більшості випадків додатковий захист покриває збитки повністю.

За допомогою добровільної автоцивілки можна збільшити максимальний розмір покриття на сотні тисяч грн. Страховики пропонують кілька варіантів на вибір.

Що потрібно знати про поліс добровільної автоцивілки:

Він «працює» тільки за наявності чинної страховки ОСЦПВ. По суті це преміальна опція, яку можна «підключити» як при оформленні страховки, так і в інший час. У будь-якому випадку добровільна автоцивілка буде діяти протягом року.

Додаткову страховку можна придбати в будь-який момент у своїй або іншій страховій компанії. Договір ДЦВ рідко укладається окремо, хоча така можливість існує. Як правило, власники авто відразу оформляють розширену страховку, оплачуючи її разом з обов'язковим полісом автоцивілки. В даному випадку клієнти заощаджують час, оскільки оформлюють обидва поліса автострахування одночасно.

Вартість полісу залежить від суми "збільшеного ліміту", наприклад, СК "Рідна" пропонує оформити добровільну автоцивілку за ціною від 180 грн (ліміт 50 тис. грн). Також можна придбати добровільну автоцивілку, яка покриває знос автомобіля за ціною від 900 грн на рік.