Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Космічні туристи отримають змогу страхувати власне життя та здоров'я

Еру космічного туризму можна вважати відкритою після польоту космоплана компанії Virgin Galactic з мільярдером Річардом Бренсоном на борту. Вже 20 липня у космічний політ вирушить інший мільярдер – Джефф Безос.

Водночас, космічний туризм поки залишається дорогим задоволенням, а тому заможні клієнти напевно захочуть застрахувати свої життя та здоров'я.
Проблема полягає у тому, що досі страховики вважали за краще мати справу із запусками супутників і вантажних космічних кораблів, не приділяючи уваги страхуванню життя власне учасників польоту.

Ера суборбітальних польотів за допомогою приватних аерокосмічних компаній може змінити ринок послуг страхування, а тому страховики заявляють про готовність запропонувати космічним туристам програми страхування життя і здоров'я на час польоту.
Зокрема, одна французька компанія провела переговори з Virgin Galactic і Blue Origin з приводу страхування, про їх результати поки нічого не повідомляють.

Невизначеність може бути викликана тим, що ємність ринку послуг космічного туризму поки не так велика, а сам по собі цей вид подорожей вважається досить небезпечним. Відповідно, тарифи на такий вид страхування поки будуть досить високими, хоча навряд чи це відлякає заможну аудиторію, готову викласти до 250 000 доларів за кілька хвилин перебування у невагомості.