Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

НБУ виключив три страхові компанії з реєстру

Національний банк виключив СК «Альянс-Гарант», СК «Теком-Життя» та СК «Капітал-Страхування» із держреєстру фінустанов на підставі їх власних заяв.

Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінпослуг ухвалив ці рішення 9 липня.

СК «Альянс-Гарант» мало 21 ліцензію на добровільні та обов’язкові види страхування.  Цей страховик порушував обов’язкові фінансові нормативи, тому 21 квітня НБУ тимчасово зупинив ліцензії цієї страхової компанії.

Також страховик не подав до НБУ звітність за І квартал 2021 року, через що регулятор зобов’язав вжити заходів для усунення порушення та його причин до 6 липня 2021 року. Однак СК не виконала вимоги та прийняла рішення про анулювання всіх ліцензії та виключення з реєстру.

СК «Теком-Життя» мало одну ліцензію на здійснення страхування життя, яка була анульована 9 липня. За наданою компанією інформацією, частина договорів страхування життя та страхових резервів компанії передані СК «Форте Лайф».

СК «Капітал-Страхування» мало 12 ліцензій на провадження діяльності з фінпослуг у сфері страхування. Усі ліцензії на підставі заяви страховика анульовано 28 травня 2021 року.