Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

НБУ скасував всі ліцензії страхової компанії «Ніка»

Національний банк України анулював усі ліцензії на надання страхових послуг ТДВ СК «НІКА» (ЄДРПОУ 30415998) на підставі поданої страховиком заяви.

Відповідне рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалила на засіданні 18 червня.

У страховика було 9 ліцензій на здійснення страхової діяльності.

21 квітня Нацбанк застосував до страховика заходи впливу за порушення обов'язкових фінансових нормативів у вигляді тимчасового призупинення всіх діючих ліцензій.

Компанія також не надала НБУ звітність за I квартал 2021 року. Обсяг страхових премій компанії склав 146 млн грн станом на 31 грудня 2020 року, а вартість активів - 811 млн грн. Частка ринку компанії по страхових преміях з ризикових видів страхування склала 0,4% від загального обсягу. Компанія займалася страхуванням фінансових ризиків, майновим страхуванням, страхуванням вантажів і страхуванням від вогневих ризиків. Частки премій за цими видами страхування валових премій компанії склали 49%, 17,4%, 17,2% і 16,4% відповідно за станом на 31 грудня 2020 року.