Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

10 місць для бюджетного відпочинку в Україні

Літо в розпалі, саме час подумати про відпустку. За статистикою, 36% українців ще не визначилися, де відпочивати. 10,7% вирушать у відпустку за кордон. А 53,1% планують відпочивати в Україні.

Варто нагадати, що для тих, хто подорожує Україною, є відповідні страховки. Наприклад, від нещасного випадку, який може трапитися на відпочинку, КАСКО та страхування майна на період відпустки тощо. Ці страхові програми можна замовити в СК "Рідна".

Відпочинок у межах країни цьогоріч багато у чому простіший та зручніший, ніж за кордоном. Не потрібно думати про ПЛР-тести та самоізоляцію. Тим паче наша країна повністю перейшла в «зелену» карантинну зону.

Так, у нас важко знайти сервіс як на закордонних курортах, проте можна бюджетно відпочити на морі, на озерах, у горах і в різноманітних санаторіях.

Окрім того, в Україні безліч цікавих замків, палаців, музеїв, парків, заповідників, церков і соборів.

Ресурс Finance.ua вирішив скласти список популярних та доступних місць для відпочинку та порахувати, скільки це може коштуватиме.

 

Джарилгач (Херсонська область)

Блакитна вода, чистий пісок, неймовірні краєвиди та мінімальна присутність людей: тут немає, а ні готелів, а ні баз відпочинку.

Є будиночки для мандрівників, але зазвичай на острові оселяються в наметах. Це чудове місце для тих, хто любить спокійний відпочинок без натовпу туристів.

Проте зауважте, що на острові багато диких тварин. Тут можна зустріти зайців, кабанів, сарн, оленів, єнотоподібних собак. До берегів іноді припливають дельфіни.
Цьогоріч вітчизняні турагентства пропонують заплатити від 3500 до 5000 грн за 7 днів відпочинку на Джарилгачі.

 

Шацькі озера (Волинська область)


Місце, в якому варто побувати хоча б раз. Тут можна насолодитися чистим повітрям і кришталевою водою, яка, до речі, збагачена гліцерином та сріблом.

Серед 30 озер найбільшим є Світязь, глибина якого сягає 58 метрів. Поруч – сосновий ліс.

На території Шацьких озер ви знайдете безліч розваг як для дорослих, так і для дітей: екскурсії, прогулянки на човні, катання на катамаранах, дайвінг, риболовля тощо. Також працюють кафе та ресторани, де можна смачно й недорого поїсти.
Житло можна знайти на будь-який гаманець та смак. Скажімо, 2-місний номер «економ» (санвузол розташований на території) обійдеться в 300-450 гривень на добу. Якщо ж знімати номер «люкс» у готелі з великою територією, басейном, сауною та різними додатковими опціями, він обійдеться у 1200-2600 грн.

 

Генічеськ (Херсонська область)

Для відпочинку на морі можна обрати Генічеськ – невелике курортне місто на березі Азовського моря. Піщані пляжі, поклади цілющої блакитної глини, розвинена інфраструктура приваблюють відпочивальників з усіх куточків України. У місті є аквапарк і дельфінарій.

Звідси легко дістатися до заповідника «Асканія Нова», а також до унікального солоного Рожевого озера, яке розташоване біля Арабатської стрілки поблизу села Приозерне.

Також за 20 км від Генічеська ви знайдете гаряче джерело у селі Щасливцеве.
Також тут багато готелів, пансіонатів, котеджів, баз відпочинку прямісінько біля моря.

Ціни коливаються від 100 грн за ліжко-місце до 2500 грн за номер. Усе залежить від умов, додаткових послуг та віддаленості від узбережжя.

 

Моршин (Львівська область)


Якщо ви хочете не лише гарно відпочити, а й оздоровитися, вирушайте у Моршин – один із найстаріших бальнеологічних курортів нашої країни. Він розташований за 85 км від Львова.

Місто оточене лісами, є торф’яні грязьові джерела. А найголовніше – мінеральне джерело Моршин.

На житло в залежності від умов ціна коливатиметься від 200 до 2500 грн за добу.

 

Озеро Синевир (Закарпатська область)

Одне з найбільших та найкрасивіших гірських озер Карпат, яке місцеві називають «Морським оком». Воно розташоване у Міжгір'ї.

Купатися у Синевирі заборонено, але можна поплавати на плоту. Температура води навіть у спеку максимально піднімається лише до 11-13 градусів. А скупатися ви можете в гірській річці Теребля.
Найближче до озера розташоване село Синевирська Поляна. Кімната обійдеться від 150 грн за добу (на особу). Стандартний номер у готелі коштуватиме від 300 грн. А будинок можна орендувати за 1200-1500 грн./доба.

 

Лебедівка (Одеська область)

Чудове місце для пляжного відпочинку. Курорт розташований в Татарбунарському районі Одеської області. Навколо – сосновий та дубовий ліси, а також лиман Бурнас, на дні якого можна знайти блакитну лікувальну глину.

Із Лебедівки автобусом легко дістатися у Білгород-Дністровський, де розташована Аккерманська фортеця. Неподалік від неї – розкопані мури грецького міста Тіра. Також варто відвідати Національний природний парк «Тузлівські лимани».
Вартість проживання – від 100 до 3000 гривень.

 

Бакота (Хмельницька область)

Затоплене село на Поділлі, поблизу Кам’янця-Подільського, яке називають «українською Атлантидою». Місцевих жителів виселили, щоб збудувати водосховище для гідроелектростанції. Так у 1986 році під час будівництва Дністровської ГЕС була створена Бакотська затока.

Розкішного сервісу тут ви не знайдете, проте зможете насолодитися прекрасними краєвидами та теплою чистою водою. Крім купання, можна покататися на човнах і зайнятися риболовлею.

Варто відвідати залишки скельного монастиря, розташованого над Дністром у товщі Білої гори. Тут збереглось кілька печер та ніші від поховань ченців. Також на березі Дністра ви побачите таємничу гору Курник. Її ще називають Кам'яна голова. Є тут і джерела з цілющою водою.
Орендувати житло можна в Кам'янці-Подільському (від 300 грн за добу). Або ж зняти номер у готелі у ближніх селах – Врублівці, Устя, Колодіївка чи Велика Слобідка. Проживання тут вам обійдеться від 200 до 500 грн на добу.

 

Кінбурнська коса (Миколаївська та Херсонська області)

Місце для тих, хто хоче ізолюватися від сучасного світу. Кінбурнська коса вважається одним із найчистіших та екологічних курортів. Вона розташована в Очаківському районі Миколаївської області між Дніпро-Бузьким лиманом і Ягорлицькою затокою. Частина півострова належить до Херсонської області.

Соляні басейни, неповторна природа, довжелезні пляжі – все, що потрібно для спокійного відпочинку.
Тут можна знайти житло різного рівня комфорту. Найбюджетніший варіант – оселитися в наметах біля моря (80-100 грн).

Номер без зручностей у мініготелі – від 100 до 200 грн, зі зручностями – 150-600 грн. Оренда будиночка обійдеться приблизно у 2000 грн.

 

Голубі озера (Чернігівська область)

Ще одне дивовижне місце для відпочинку, де можна насолоджуватися природою і дихати чистим повітрям.

Озера блакитного кольору розташовані серед соснового лісу поблизу села Олешня, що на Чернігівщині. Раніше тут були кар'єри, де видобували кварцовий пісок. Під час видобутку зачепили артезіанський шар і кар'єри затопило.
Неподалік від озер можна орендувати будиночок - від 600 до 2000 грн за добу. Можна також поселитися на базах відпочинку (від 300 грн за номер), або, найдешеше - у наметі.

 

Росєйка (Одеська область)

Ще одне зручне місце для відпочинку біля моря. Тут близько 50 км піщаного пляжу, чисте море, насичене йодом повітря та цілющі лимани.

Курорт розташований за 160 км від Одеси на узбережжі одразу трьох лиманів – Малий Сасик, Джантшей та Шагани з цілющими грязями. Від моря їх відділяє піщана коса шириною 100-300 метрів.
Можна поселитися у найпростіших будиночках зі зручностями на вулиці вартістю 80 грн за добу, або ж у хорошому готелі (номер від 300 грн до 2500 грн).

Подорожуйте вдало, відкривайте для себе мальовничу Україну.