Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Нацбанк анулював ліцензії семи страховикам

Національний банк України за результатами позапланових інспекційних перевірок ухвалив рішення про застосування до семи страхових компаній заходу впливу у вигляді відкликання всіх ліцензій на провадження діяльності із надання фінансових послуг у сфері страхування.

Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Зазначається, що відповідні рішення Правління Національного банку ухвалило на засіданні 27 травня 2021 року.

Захід впливу застосовано до: ТДВ "СК "ЄСГ", ТДВ "СК "Афіна-Авто", ПрАТ "СК "Велс", ТДВ "СК "Мега Поліс", ТДВ "СК "Домінант", ТДВ "СК "Чесно-Страхування" та ТДВ "СК "Гермес".

Департамент виїзних перевірок Національного банку упродовж березня цього року здійснив позапланові інспекційні перевірки цих семи страховиків.

За результатами перевірок встановлений та зафіксований факт відмови у проведенні перевірки, оскільки уповноважені особи Національного банку не були допущені до здійснення перевірки, а особа, уповноважена представляти інтереси страховика, була відсутньою упродовж першого дня перевірки.

Відмова небанківської фінансової установи у проведенні перевірки, зокрема й через відсутність упродовж першого дня перевірки особи, уповноваженої представляти інтереси фінустанови на час перевірки, є підставою для застосування заходу впливу. А саме – відкликання (анулювання) ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг. Це передбачено вимогами чинного законодавства, зокрема Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг".