Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страховка від невиїзду: навіщо вона потрібна?

Попереду період літніх відпусток і варто нагадати про туристичне страхування. Зокрема, вирушаючи на відпочинок, можна придбати кілька страховок: на випадок хвороби та медичних витрат, від нещасного випадку, від невиїзду (страхування фінансових ризиків).
Якщо за кордоном станеться страховий випадок, а мандрівник не має туристичногой страхового полісу, всі витрати за надану медичну допомогу він буде нести самостійно.

Крім туристичного медичного полісу можна оформити додатково страховку від невиїзду. Така опція є добровільною і може бути корисна в тому випадку, якщо ви запланували поїздку за кордон, купили тур, авіаквитки але несподівано змушені відмовитися від поїздки через хворобу або інші непередбачені обставини. У цьому випадку до вартості обов’язкового туристичного страхування додається вартість страховки від невиїзду.

Як правило, авіакомпанія або туроператор не відшкодовує вартість туру або авіаквитків. Повернути гроші (майже у повному обсязі) допоможе страховка від невиїзду. Для отримання виплати потрібно надати документальне підтвердження причин, за якими туристи не змогли вчасно вилетіти за кордон і ці причини повинні бути вказані в списку страхових випадків. Зазвичай, перелік схожий у різних страхових компаній.

Компенсацію за страховкою від невиїзду можна отримати в разі:

- раптових проблем зі здоров’ям;
- смерті мандрівника або його близького родича;
- втрати або пошкодження майна;
- неотримання візи або затримки в її видачі туристу чи його супутнику;
- запізнення на рейс з України;
- запізнення через ДТП.

Проблеми зі здоров’ям можуть бути пов’язані з травмами, гострими інфекційними захворюваннями або терміновими операціями. Якщо за кордон планувала вилетіти вся сім’я, а захворів один із членів сім’ї, сплачені кошти повертаються тільки одному із туристів або усім, залежно від умов страхування.

Оформлення і вартість страховки від невиїзду

Для оформлення страховки від невиїзду потрібен закордонний паспорт туриста, можливо, інші документи - залежно від умов страхування.

Вартість страховки від невиїзду залежить від:

- вартості заброньованих і оплачених туристичних послуг: туру, авіаквитків, готелю;
- максимального розміру компенсації;
- кількості осіб, які будуть застраховані;
- ризиків, які включаються.

В середньому, ціна страховки від невиїзду становить від 1% - до 3% від загальної вартості заброньованих туристичних послуг.