Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Хто допоможе, якщо стався нещасний випадок

Наше життя непередбачуване і дарує не лише приємні сюрпризи. Інколи з людьми трапляються прикрі випадки, які призводять до травм, тяжких хвороб тощо.

Такі ситуації потребують фінансових витрат. Необхідно купляти ліки, оплачувати перебування на стаціонарному лікуванні тощо. Добре, якщо хтось із рідних допоможе і візьме на себе увесь цей клопіт.

Саме для таких несподіваних випадків страхові компанії пропонують програми страхування від нещасних випадків.

Чому варто застрахуватися від нещасних випадків

Основною причиною оформлення такого договору є захист від наслідків травм, отриманих на виробництві або під час занять спортом чи в інших ситуаціях, дій третіх осіб стосовно постраждалої людини. До страхових випадків відносять:

- травми;

- гострі отруєння, зокрема хімічними речовинами;

- укуси тварин, опіки;

- ураження блискавкою або електричним струмом;

- переохолодження тощо.

Лікування у подібних ситуаціях може бути досить тривалим. Людина може втратити свою працездатність, і їй потрібні будуть гроші на ліки, проживання, реабілітацію свого здоров’я. За відповідними страховими програмами їй виплачуватимуть  компенсацію на період хвороби, оплатять за медичні послуги.

Хто може придбати поліс страхування від нещасних випадків

Є ще одна особливість цього виду страхування — його може оформити людина самостійно на себе або скористатися допомогою когось сторонннього. Зокрема, існують такі варіанти:

- індивідуальний. Страхувальник купує поліс для себе особисто;

- страхування дітей. Батьки, опікуни або уповноважені особи за допомогою страховки можуть захистити дитину фінансово від таких проблем;

- захист на виробництві. На підприємствах з важкими умовами праці, там, де люди щоденно стикаються з ризиками для життя, а керівництво дбає про здоров’я співробітників, страхування працівників може відбуватися коштом компанії.

Неважливо, хто є ініціатором оформлення договору, у разі настання нещасного випадку страхувальник отримує компенсацію відповідно до визначених умов.