Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

У пошуках краси: куди поїхати на травневі помилуватися квітами

Травневі свята, які розпочнуться в суботу, довгі вихідні, квітуча весна навколо - здається, все в цьому році сприяє внутрішньому туризму по Україні. Багато українських міст готові порадувати своїх гостей квітучими садами, алеями і парками.

Пропонуємо підбірку найбільш квітучих міст та місцевостей України, які можна відвідати вже на цих вихідних.

У різних куточках України можна застати цілі галявини і долини квітучих рослин. Наприклад, в Черкаську область варто поїхати на пошуки пролісків та сакур, на Закарпаття - за крокусами, нарцисами, магноліями та сакурами, а на Херсонщині та Волині розквітають поля тюльпанів.

Ужгород

Крім головної визначної пам'ятки - Ужгородського замку - в місті знаходиться найдовша в Європі липова алея. На сусідніх від неї вулицях висаджені сотні дерев сакури.

Навесні в місті ось уже сто років цвітуть магнолії - білих, рожевих, бузкових відтінків - близько 2 тисяч дерев. Цвітуть липи на липовій алеї, японська айва, японські декоративні "райські" яблучка - дивовижна весняна погода робить тут справжні чудеса.

Хуст

Щорічно навесні в Закарпатті їдуть тисячі туристів звідусіль, щоб помилуватися на цвітіння Долини нарцисів. Цвітуть вони зовсім недовго, буквально десять днів - приблизно в третій декаді квітня і до середини травня, що робить її відвідування відмінним вибором для відпочинку на травневі свята в Закарпатті.

Долина нарцисів має прекрасну локацію, адже поблизу цього чуда природи знаходиться ще чимало туристичних визначних пам'яток. Зокрема, зовсім поруч розташоване село Іза, відоме своїм мистецтвом лозоплетіння та унікальними виробами з вербової лози. Недалеко від Долини можна продегустувати і купити карпатські еко-сири.

Умань

Дендрологічний парк "Софіївка" - ідеальний варіант відпочинку на природі, заради якого не потрібно проїжджати дикі місця з бездоріжжям. Софіївський парк в Умані вражає різноманітністю рослин і квітів, красою ландшафтів і великою різноманітністю дозвілля. Тут можна влаштувати пікнік (але без багаття), покататися по підземній річці або поплавати в озері на човні. А ще це дуже романтичне місце для відвідування з другою половинкою.

На території парку зростає унікальне тюльпанове дерево, квітуче жовтими квітами і збирає сотні туристів навколо.

"Маленькі Голандії": Кропивницький, Чернівці, Херсонщина, Волинь

У різних куточках країни є яскраві поля тюльпанів.

Цілий гектар тюльпанів щороку висаджують поряд з "українським Парижем" - Чернівцями. Очікується, що одночасно тут розквітнуть всі 17 видів квітів: червоні, рожеві, жовті, помаранчеві, фіолетові, білі - найрізноманітніші відтінки ніжних рослин будуть радувати гостей Долини тюльпанів (Чернівецька область, Кіцманський район, село Мамаївці).

Поле голландських тюльпанів розквітне в середині весни на Херсонщині - Херсонська область, Каховський район, село Любимівка.

Також у Херсьнській області знаходиться куточок незайманої природи - біосферний заповідник "Асканія-Нова". Саме тут зберігся єдиний в Європі ділянка степу, якого ніколи не торкався плуг. Навесні тут можна побачити велику кількість квітучих тюльпанів, ірисів, астрагалів, гіацинтів і лютиков.

"Море тюльпанів" в Кропивницькому - на території площею 45 гектарів ростуть нарциси, гіацинти, мускарі, але головна родзинка парку - барвисті тюльпани. Крім квіткових композицій, на території парку встановлено понад сорок атракціонів, є спортивні зони і кілька кафе (Кіровоградська область, місто Кропивницький, проспект Євгена Тельнова, 28).

Поле квітів під назвою «Волинська Голландія» розташувалося неподалік Луцька. Нова туристична місцина і водночас поле фермерського господарства, яке активно переймає досвід у Нідерландів та вирощує сотні сортів тюльпанів. Однак цим не обмежуються, ростуть також лілії, гладіолуси, крокуси, нарциси, гіацинти, калли, канни, жоржини, амариліси та навіть хвойні рослини.На 36-му кілометрі траси Луцьк-Ковель, між селами Свидники та Трилісці.

Квітуча Київщина

Цвітіння магнолій – одна з найяскравіших подій весни в столиці. Для багатьох киян стало традицією вирушати в ботанічний сад на прогулянку під час цвітіння цих ніжних рослин.

Зробити казкові фотографії в стилі французького Провансу можна не виїжджаючи за межі країни. Недалеко від Києва, в невеликому селі Порадівка Васильківського району, розташоване лавандове поле.

В Добропарку понад мільйон тюльпанів готові зацвісти найрізноманітнішими барвами. І це лише одна з багатьох унікальних цікавинок парку, які можна побачити.

Цвітінням сакур можна помилуватися у парку «Острів Сакури», що знаходиться у Володарці, неподалік від міста Біла Церква. На території парку висаджено близько 3,5 тисяч різноманітних дерев, кущів і квітів.

Подорожуйте, робіть яскраві світлини та не забувайте про надійний страховий захист!