Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Must have страховок, які варто придбати кожному

Ми підготували добірку must have страховок, які варто мати кожному, аби уникнути зайвих фінансових витрат та несподіваних негараздів.

Must have «для себе»:

Найдорожче - це життя і здоров'я вас і ваших близьких. Ідеально страхувати життя (довготривале, накопичувальне страхування), або придбати хоча б страхування від нещасного випадку. Ця страховка забезпечить вам фінансову підтримку в разі тимчасової втрати працездатності з нагоди якогось раптового події. Особливо добре мати таку страховку людям з активним способом життя - лижники, сноубордисти і просто любителі екстриму. Вартість залежить від страхової суми.

Must have «для житла»:

Майно можна страхувати від грабежів і протиправних дій третіх осіб, пожеж, затоплень сусідами, інших ризиків, які можуть трапитися з кожним. Страховка цілком доступна за вартістю, залежить від вартості майна, страхових ризиків, інших чинників. До речі, якщо ви завбачливий сусід, то додатково можете застрахувати свою відповідальність перед сусідами, якщо, наприклад, ви затопите їх.

Must have «для авто»:

Переважно всі купують обов'язкову страховку (автоцивілку), яка працює в разі ДТП і якщо ви винуватець -  виплата буде йти потерпілому. Варто придбати також поліс добровільного автострахування КАСКО. Він допоможе уникнути фінансових витрат в разі ДТП (не залежно від того, хто винен), протиправних дій інших осіб, стихійного лиха, раптово виявлених подряпин, пошкодження скла або більш серйозних ушкоджень. Страховки по КАСКО бувають різні і залежать від умов, але зазвичай тариф складає близько 5% вартості автомобіля.

Must have «для мандрівника»:

Медична страховка туристів виручить, якщо раптом піднялася температура, хтось вкусив, виникла алергія, сталася травма чи потрібна інша медична допомога. Страховка позбавить вас від зайвих витрат, які за кордоном коштують чимало. Такий поліс коштує відносно недорого.

Також можна застрахувати свій багаж від втрати або затримки, застрахуватися від скасування або переривання поїздки, від нещасного випадку під час польоту і від крадіжки документів.

Усі ці страхові послуги можна замовити в СК Рідна на вигідних умовах. Нам довіряють!

Бережіть себе і близьких, подорожуйте, страхуйтеся і насолоджуйтеся життям!