Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

НБУ тимчасово обмежив дію страхових ліцензій для декількох компаній

Починаючи з 3 квітня 2021 року сім страхових компаній України тимчасово позбавлені права на здійснення операцій у сфері страхування.

Таке рішення прийняв Національний банк України щодо страхових компаній «Афiна-авто», «Велс», «Мега полiс», «Домiнант», «Бiзнес страхування», «Чесно-страхування» та «Гермес».

Як повідомляють ЗМІ з посиланням на прес-реліз НБУ, заходи впливу у вигляді тимчасового призупинення всіх ліцензій на здійснення діяльності з надання фінансових послуг в сфері страхування стали наслідком допущених правопорушень перерахованими компаніями.

Йдеться про неподання в зазначені терміни регулярної звітності, крім цього деякі із страховиків допустили порушення обов'язкових нормативів платоспроможності і достатності капіталу.

Згідно НБУ, названі компанії протягом місяця (до 5 травня) повинні усунути виявлені порушення і відзвітувати перед регулятором. «Частка зазначених семи компаній на ринку - несуттєва. В останні періоди, коли вони звітували, середній обсяг залучених ними страхових премій був 3-5 млн грн, в деякі періоди компанії взагалі не здійснювали діяльність», - уточнили в НБУ.