Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

МТСБУ за квартал отримало рекордно низьку кількість скарг

До МТСБУ в 4 кварталі 2020 року надійшло 363 скарги від потерпілих і страхувальників на дії страхових компаній з ОСЦПВ, це трохи перевищує показник попереднього кварталу і відповідного періоду минулого року.

При цьому, незважаючи на збільшення кількості виплат, рівень скарг (співвідношення їх кількості з кількістю виплат) становить рекордно низьку цифру - 0,87%.

Найвищий рівень скарг зафіксовано на страхові компанії «Ю.Ес.Ай» (7,5%), «Омега» (6,45%) і «ХМСК» (6,1%). Про це йдеться у звіті МТСБУ.

Не було жодної скарги на роботу 8 страховиків: СТ «Гарантія», «Граве Україна», «Мотор-Гарант», «Колоннейд Україна», «ВАН Клік», «Український страховий стандарт», «Юнівес», «Глобал Гарант» .

Згідно «світлофора МТСБУ», більше половини - 26 страховиків мають зелені індикатори оцінок за всіма трьома показниками. У попередньому кварталі таких компаній було 29. Причиною змін є збільшення «жовтих» оцінок за показником «Якість врегулювання збитків».

Як і в 3 кварталі 2020 року, жодна страхова компанія не отримала «червоного світла» за показником «Оцінка діяльності страховика», і тільки три страхові компанії мають за цим показником «жовтий» колір світлофора.

Один страховик отримав незадовільну оцінку за показником «Якість врегулювання збитків» і чотири - за показником «Рівень скарг від постраждалих і страхувальників».