Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

З яких причин можуть відмовити у медичному страхуванні?

Людина, яка купує річний поліс страхування, при настанні страхового випадку (хвороби або травми) отримує право на безкоштовну і позачергову медичну допомогу в рамках тих бюджетів і переліку послуг, які ним передбачені.

Від чого залежать бюджети, список послуг, рівень лікарень і клінік? Від конкретного страховика, ціни поліса, а також віку і стану здоров’я людини. Чим молодший і здоровіший клієнт – тим дешевше обійдеться страховка.

Як правило, медична страховка гарантує стаціонарну (лікування в лікарні), амбулаторну (виклик лікаря додому), невідкладну (виїзд швидкої допомоги) допомогу, оплату і доставку ліків.

Покривати вартість лікування страховка може повністю або частково. Якщо застрахований захворів, йому потрібно зателефонувати в колл-центр страхової і пояснити суть проблеми. Оператор запропонує кілька клінік в найближчому районі, призначить лікаря і узгодить зручний час прийому.

Клієнту можуть відмовити у страхуванні, якщо він має:

- інвалідність;

- вроджені захворювання;

- онкозахворювання;

- цукровий діабет;

- туберкульоз;

- ВІЛ;

- хронічну ниркову недостатність;

- наркотичну або алкогольну залежність.

Залежно від конкретної страхової компанії «заборонений» список може змінюватися, але несуттєво.

Як у інших. У більшості країн існує обов’язкове медичне страхування, коли людину страхує держава або роботодавець, а вартість поліса стягується з держбюджету або її зарплатні.

В Україні такого поки немає. Страхування здоров’я у нас – справа добровільна. І платити за це доведеться або самому, або за вас це зробить роботодавець, якщо вважатиме за потрібне.

Як оформляти. Для оформлення медичної страховки знадобиться паспорт і ідентифікаційний код. Щоб підписати договір, доведеться заповнити декларацію про стан здоров’я.

Анкета, в якій потрібно детально відповісти на кілька запитань: вказати захворювання, якими хворів раніше, хронічні недуги та інвалідність, якщо такі є, тощо.

Консультанти рекомендують при цьому не обманювати, оскільки при першому ж страховому випадку обстеження покаже реальний стан пацієнта. Будь-яка вказана неправда може стати приводом для невиплати компенсації за лікування по страховці.

За матеріалами Finance.UA