Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

У чому переваги покупки поліса КАСКО і ОСЦПВ у одній страховій компанії?

Купівля автостраховок КАСКО і ОСЦПВ (автоцивілка) в одній страховій компанії не пов'язана з істотними ризиками для страхувальника. У більшості випадків вигоди такої покупки переважують можливі незручності. Але які можуть бути «підводні камені»?

Можна перерахувати декілька можливих переваг покупки полісів КАСКО і ОСЦПВ у однієї страхової компанії.

По-перше, це економія часу, тому що швидше відразу купити обидва поліса в одній організації, ніж відвідувати два різних офіси. По-друге, можна отримати знижку за комплексний страховий продукт. Буває, що страхові компанії пропонують дисконти для клієнтів при покупці декількох страховок. В даному випадку може надаватися знижка на КАСКО.

Позитивна страхова історія і беззбитковість по ОСАГО може знизити тариф на поліс КАСКО в тій же компанії. В цьому відношенні страхові компанії набагато більше довіряють своїм даним, ніж відомостями із загальної бази Національної поліції, МТСБУ або довідками від інших організацій.

І найголовніший плюс, що в разі ДТП найпростіше врегулювати збиток незалежно від вашої провини в події. Спрощується документообіг і терміни страхового відшкодування.

Але іноді специфіка роботи конкретної компанії по КАСКО може «розтягнути» оформлення відповідного поліса на кілька днів. Тривалі узгодження і організаційні «витрати» в такому випадку зводять нанівець потенційну економію часу. Крім того, політика страховика може не передбачати додаткових знижок. Тому в кожному конкретному випадку варто заздалегідь цікавитися наявністю відповідних бонусів.

За матеріалами: Форіншурер