Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

МТСБУ виплатить за зобов'язаннями «Київ РЕ» в повному обсязі

Президія МТСБУ 20 січня прийняла рішення про затвердження граничних сум виплат страхового відшкодування за договорами ОСЦПВ, укладеними страховою компанією «Київ РЕ».

З огляду на те, що коштів СК «Київ РЕ» у Фонді захисту потерпілих МТСБУ досить для задоволення всіх заявлених вимог, гранична сума виплат за шкоду, заподіяну майну потерпілих на одного потерпілого за внутрішніми договорами страхування, укладеними страховиком, встановлена ​​в розмірі зазначеної в договорі ОСЦПВ страхової суми за таку шкоду.

Таким чином, МТСБУ заплатить в повному обсязі всім постраждалим в ДТП, винуватці яких мали поліс СК «Київ Ре». Розмір виплати обмежений тільки розміром страхових сум, встановлених законодавством.

Це перший випадок, коли коштів страховика в гарантійному фонді Бюро вистачило для повного виконання його зобов'язань перед постраждалими, що свідчить про ефективність впровадження системи додаткових гарантійних внесків до фондів бюро.

Нагадаємо, 1 серпня 2019 СК «Київ РЕ» втратила право укладати договори ОСАЦВ у зв'язку з виключенням із членів МТСБУ. Відшкодування за невиконаними зобов'язаннями страховика здійснюється шляхом повернення залишку коштів його гарантійного внеску в фонд захисту потерпілих МТСБУ. Такі виплати не відносяться до регламентних виплат і здійснюються МТСБУ добровільно на підставі порядку, встановленого Бюро.

Прийом документів для виконання зобов'язань зі сплати страхового відшкодування за шкоду, заподіяну майну потерпілих-фізосіб, здійснювався з 31.12.2020. В частині відшкодування шкоди, заподіяної життю або здоров'ю потерпілого, МТСБУ здійснює відшкодування незалежно від дати подання заяви на виплату.