Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Навіщо потрібна страховка квартири і як її оформити

Страхування нерухомості – популярна і затребувана послуга. Все частіше власники нових квартир звертаються до страхових компаній з метою застрахувати своє майно, та й господарі житла в старому фонді не пропускають такої можливості.

Навіщо потрібна страховка нерухомості, яка вартість страхування квартири і так чи необхідно оформляти поліс? Що саме можна застрахувати?

Оформити страховку можна на будь-яку квартиру за винятком кількох варіантів.

До них відносяться, наприклад, квартири в дуже старих будинках, в будівлях з ненадійними перекриттями та іншими ризиковими частинами споруди.

Не можна застрахувати квартири в будинках, які ще не здані в експлуатацію, а також квартири, в яких в даний момент проводять ремонт.

Також страхуванню зазвичай не підлягають приміщення переобладнані в житло, які не передбачені технічним планом (незаконні перебудови, прибудови, тамбури, приміщення загального користування).

Найбільш актуальною є послуга страхування нового житла. Квартири в новобудовах схильні до найбільшого ризику отримання пошкоджень, адже одночасно робиться ремонт відразу в декількох приміщеннях. Крім цього, найчастіше нові квартири купують в розстрочку з оформленням застави, з вимогою застрахувати житло.

Навіщо страхувати стару квартиру? З житлом може трапитися що завгодно – залили сусіди, сталася пожежа, відвідали зловмисники, збитків завдало стихійне лихо. Або ж з вини власників квартири трапилося залиття сусідів.

Якщо страховки немає – залишається тільки засмучуватися і шукати гроші на відновлення збитків. Зі страховкою впоратися з неприємностями набагато простіше.

Страхування житла - доступна та потрібна послуга. Страховий тариф у СК "Рідна" - від 0,2% від вартості майна.