Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

18 тис. осіб скористалися віртуальним кабінетом потерпілого

Цифрові інструменти Моторного (транспортного) страхового бюро України отримують високий попит з боку потерпілих в ДТП, які отримують страхові виплати від Бюро.

Одним з таких інструментів став електронний особистий кабінет потерпілого: за станом на грудень 2020 року понад 18 000 осіб скористалися сервісом.

З його допомогою постраждалі в ДТП можуть відслідковувати розгляд свого звернення до Бюро і хід виплатної справи.

Віртуальний кабінет потерпілого був впроваджений в систему МТСБУ ще в липні 2016 року. Кабінет дозволяє переглянути матеріали справи про виплату відшкодування, завантажити копії необхідних документів, дізнатися статус справи. Також заявник може поставити питання про розгляд справи в чаті і отримати компетентну відповідь відділу врегулювання.

Зараз в МТСБУ розробляється розширення функціоналу віртуального кабінету. Бюро планує додати можливість подивитися свою історію страхування ОСАЦВ, отримати довідку про безаварійне кермування, подати скаргу на дії страховика та інші опції.

Особистий електронний кабінет потерпілого - це також зручний інструмент для віддаленого врегулювання страхових випадків, який стає ще більш затребуваним в умовах карантину. Наявність віртуального кабінету скорочує час і витрати на організацію процесу виплат постраждалим в ДТП.

Для створення віртуального кабінету одержувача регламентних виплат необхідно надати співробітнику МТСБУ актуальну адресу електронної пошти. Оновлена ​​інформація про статус справи або приєднання до неї нових документів також направляється на електронну адресу, вказану при реєстрації.