Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

10 руйнівних природних катаклізмів року обійшлися людям майже в $ 150 млрд

Розмір страхових виплат, пов'язаних з природними катаклізмами в 2020 році - від пожеж в Австралії до ураганів в Атлантиці, - був найбільшим за всю історію, повідомляє The Guardian з посиланням на дослідження британської благодійної організації Christian Aid.

Компенсації за десятьма "найдорожчими" природними катастрофами склали приблизно $ 150 мільярдів - ця сума перевищує показники 2019 року і відображає довгостроковий ефект глобального потепління, хоч жоден з катаклізмів не пов'язаний з ним безпосередньо.

Вони забрали щонайменше 3,5 тисячі життів і позбавили будинку 13,5 мільйона чоловік. При цьому більшість потерпілих не страхували своє майно, тому реальна сума збитків набагато вища.

У країнах з низьким рівнем доходу страховку виплатили лише 4% населення в порівнянні з 60% жителів Заходу.

У топ-10 катастроф року організація додала урагани в Атлантиці, повені в Китаї, Індії, Пакистані та на острові Кюсю, пожежі на заході США і в Австралії, циклон "Амфа", шторми "Сіара" і "Алекс", а також нашестя пустельної сарани в Африці.

"Будь то потопи в Азії, сарана в Африці або урагани в Європі і Америці, в 2020 році ми зіткнулися з наслідками кліматичних змін", - говорить співробітниця Christian Aid Кет Кремер. Вона підкреслює, що глобальне потепління посилює ефект природних катаклізмів. Наприклад, тропічні урагани - тайфуни і циклони - будуть з більшою ймовірністю тривати довше і мати більш руйнівну силу, а масштабні лісові пожежі, від яких постраждали Каліфорнія, Австралія і Сибір, пов'язані із загальним підвищенням температури на планеті.