Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування життя - інструмент для інвестицій у старість

Страхування життя – це один з інструментів накопичення і збереження коштів для тих, хто хоче забезпечити собі гідну пенсію.

Про це розповів експерт у страхуванні Василь Скрипник на вебінарі з питань фінансів та інвестицій.

В Україні цей спосіб інвестицій дуже стрімко розвивається, хоча з’явився ще у 90-х роках: тоді кошти вивозились і такі програми оформлювались десь за кордоном, зокрема у Європі. Тоді ж консультанти, які працювали в Україні, оформлювали договори на програми європейських страхових компаній.

“Вже з 2004 року із прийняттям відповідного закону українці отримали можливість оформлювати такі договори прямо в Україні. Це дало змогу європейським і світовим брендам вийти на український ринок”, – розповів експерт.

Накопичення у страхування життя – це один із методів, коли страхова компанія замість клієнтів розміщає і диверсифікує кошти. Клієнт таким чином і накопичує, і перебуває під захистом страхової. Тобто купуючи програму страхування життя клієнт насамперед зберігає кошти та накопичує їх, і при цьому він є захищеним вже з наступного дня після оплати першого внеску.

“Зазвичай програма передбачає захист щодо основних критичних ризиків: смерть, інвалідність тощо. А щодо дохідності варто знати, що за останні роки у десятці найбільших страхових компаній України страхування життя приносило 13-15% річних у гривні”, – зазначив Скрипник.