Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Страхування від COVID-19: специфіка та перспективи

Поява на ринку пропозицій страхування на випадок захворювання на COVID-19 була зумовлена ситуацією в країні та світі в цілому. Лікування вірусу повинно було б покриватися полісом ДМС, однак, через оголошення пандемії, ситуація була незрозумілою. Виникла потреба в окремому продукті.

Страхова компанія «Рідна» однією з перших збагнула можливі ризики та загрози та усвідомила необхідність страхового захисту населення в умовах пандемії, яка  розпочиналась.

У березні фахівці нашої компанії розробили новий страховий продукт (на випадок захворювання на коронавірус), який передбачав кілька програм (на вибір клієнтів). Специфіка продукту полягала в тому, що на той час була відсутня статистика захворюваності за тривалий період, що не дозволяло провести достатньо точні актуарні розрахунки. Швидкість поширення хвороби висока, противірусного лікування, по суті, досі немає, прогнозування розвитку та протікання захворювання теж проблематичне, це все впливає на вартість страховки (якісний продукт не може бути дешевим). Також виникали питання щодо організації супроводу та врегулювання страхових випадків.

Ще одна особливість у тому, що з огляду на отримання статистичної інформації відбувається періодичне доопрацювання умов страхування на випадок захворювання на COVID-19  (зокрема, збільшення страхових сум та зміна  умов виплат). На даний час СК «Рідна» пропонує кілька страхових програм, залежно від страхової суми, та фіксовану суму виплати в разі діагностування хвороби, лікування чи смерті. Клієнт отримує гроші, які може витратити на придбання необхідних ліків, вітамінів, подальшу діагностику чи реабілітацію без необхідності надавати компанії документи щодо медичних витрат.

Спершу великої зацікавленості продукт не викликав: дехто ставився з недовірою, інші недооцінювали реальність та масштаб загрози хвороби (навесні цифри статистика захворюваності , як пам’ятаєте, були порівняно не значними).  Однак поступово попит на «страховку від коронавірусу» почав збільшуватися, є всі підстави вважати, що зростання збережеться і в наступному році.

Медичне страхування в Україні буде розвиватися, потенціал значний. Але спершу слід підвищити якість медичних послуг, створити прозорі умови функціонування системи охорони здоров’я.  У некорумпованому громадянському суспільстві майбутнє – за якісною страховою медициною.

Лариса Невшупа, Голова Правління СК "Рідна",

для видання Banker.ua

1. Поява на ринку пропозицій страхування на випадок захворювання на COVID-19 була зумовлена ситуацією в країні та світі в цілому. Лікування вірусу повинно було б покриватися полісом ДМС, однак, через оголошення пандемії, ситуація була незрозумілою. Виникла потреба в окремому продукті.

Страхова компанія «Рідна» однією з перших збагнула можливі ризики та загрози та усвідомила необхідність страхового захисту населення в умовах пандемії, яка розпочиналась. У березні фахівці нашої компанії розробили новий страховий продукт (на випадок захворювання на коронавірус), який передбачав кілька програм (на вибір клієнтів). Специфіка продукту полягала в тому, що на той час була відсутня статистика захворюваності за тривалий період, що не дозволяло провести достатньо точні актуарні розрахунки. Швидкість поширення хвороби висока, противірусного лікування, по суті, досі немає, прогнозування розвитку та протікання захворювання теж проблематичне, це все впливає на вартість страховки (якісний продукт не може бути дешевим). Також виникали питання щодо організації супроводу та врегулювання страхових випадків.

Ще одна особливість у тому, що з огляду на отримання статистичної інформації відбувається періодичне доопрацювання умов страхування на випадок захворювання на COVID-19 (зокрема, збільшення страхових сум та зміна умов виплат). На даний час СК «Рідна» пропонує кілька страхових програм, залежно від страхової суми, та фіксовану суму виплати в разі діагностування хвороби, лікування чи смерті. Клієнт отримує гроші, які може витратити на придбання необхідних ліків, вітамінів, подальшу діагностику чи реабілітацію без необхідності надавати компанії документи щодо медичних витрат.

 

2. Спершу великої зацікавленості продукт не викликав: дехто ставився з недовірою, інші недооцінювали реальність та масштаб загрози хвороби (навесні цифри статистика захворюваності , як пам’ятаєте, були порівняно не значними). Однак поступово попит на «страховку від коронавірусу» почав збільшуватися, є всі підстави вважати, що зростання збережеться і в наступному році.

 

3. На щастя, на даний момент, серед наших клієнтів не було зафіксовано випадків захворювання.

 

4. Медичне страхування в Україні буде розвиватися, потенціал значний. Але спершу слід підвищити якість медичних послуг, створити прозорі умови функціонування системи охорони здоров’я. У некорумпованому громадянському суспільстві майбутнє – за якісною страховою медициною.