Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

В Україні стає дедалі популярнішим страхування від зараження на COVID-19

Постійне зростання кількості хворих на COVID-19 в Україні зробило свою справу: чимало людей, не випробовуючи долю, стали самостійно або за допомогою керівників своїх компаній страхуватися в разі цієї хвороби. Тому в нашій країні, як і в інших, виникла нова страхова послуга - страхування від захворювання на COVID-19.

Чимало страховиків пропонують таку страховку. Умови у багатьох схожі, як і винятки.

Передовсім застрахуватися від зараження на COVID-19 можуть далеко не всі. Наприклад, особи, старші за 60—65 (чи 70) років.

Більшість компаній не страхують громадян із І та ІІ групи інвалідності, інфікованих ВІЛ, з онкологічними захворюваннями. Інколи страхові компанії відмовляють у такому праві й хворим на цукровий діабет. А часто в пастку COVID-19 потрапляють саме такі хворі, вони потребують неабиякої підтримки.

Страхова компанія "Рідна", на відміну від інших, пропонує страхування від захворювання на коронавірус без обмежень за віком, станом здоров'я, місцем роботи.

Особливості "страховки від COVID-19":

Цей вид страхування започатковано з оформлення покриття страхових ризиків, пов’язаних із цією хворобою, для туристів або людей, яким треба було виїхати за кордон з різних причин. Сторони, які приймали таких осіб, вимагали з початку світового карантину страховку, яка покривала б зараження на COVID-19. Однак пізніше компанії стали пропонувати страховий поліс у разі зараження COVID-19 як окремі. Зрозуміло, що всі хочуть заробити.

Цей страховий продукт відрізняється від класичного поліса добровільного медичного страхування (ДМС) тим, що покриває лише одне конкретне захворювання. Придбати його можна в пакеті з ДМС або окремо для однієї особи і всього колективу. Ще одна відмінність полягає у періоді страхування, який може бути від трьох-шести місяців до року, ціна прийнятна, а страхова сума достатня для лікування.

Зазвичай страхові виплати за цим видом страхування передбачені:

- у разі підтвердження діагнозу COVID-19

- при госпіталізації через важкий перебіг захворювання

- у випадку смерті застрахованої особи.

Останнім часом зростає популярність купівлі таких страхових полісів в Україні Дуже популярними стають корпоративні поліси страхування, адже чимало керівників фірм та підприємств не шкодують грошей на здоров’я своїх працівників і пролонгують документи.

Роботодавці намагаються утримати ключових і найбільш перспективних співробітників на підприємстві, попри карантин та економічний спад. А тепер серйозною мотивацією для працівника буде те, що у разі зараження він не залишиться із хворобою сам на сам, - вважають експерти.

Отже, якщо ви ще вагаєтеся, чи оформлювати страховку в разі цього захворювання, то краще це зробити. Якщо фірма не робить для вас такий подарунок, то зробіть його самі собі. 500—600 гривень, витрачені на страховий поліс у разі COVID-19, — це недорого. Але якщо захворієте, то страхова компанія добре допоможе у боротьбі з недугою не такими вже й малими грошима. Тож обирайте самі.