Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

Світові ціни на страхування зросли на 20% в III кварталі - експерти

Вартість комерційного страхування на світових ринках зросла на 20% в третьому кварталі цього року. Про це стало відомо з даних міжнародного індексу ринків страхування, опублікованого міжнародним страховим брокером Marsh.

Підвищення середніх цін на 20% викликане в основному зростанням ставок на страхування майна, фінансових і професійних ризиків.

Це найбільше зростання цін з моменту запуску індексу в 2012 році, що настало після подорожчання страхування на 19% у другому кварталі і на 14% в першому кварталі 2020 року.

"Страховий ринок не міг не відреагувати на хаос і невизначеність, спровоковані коронавірусом і збільшеною в зв'язку з цим збитковістю", - процитовано в повідомленні слова керуючого директора АТ "Марш - страхові брокери" Володимира Крючкова.

Ставки на страхування майнових ризиків в Європі, включаючи Росію, зросли на 21%. З двозначним зростанням зіткнулися компанії всіх розмірів і у всіх країнах.

В середньому у світі вартість на послуги страхування майна в липні-вересні збільшилася на 21%, на страхування фінансових і професійних ліній - на 40%, що перевищує зростання, яке відбулося у другому кварталі 2020 року.

Страхування цивільної відповідальності в світі подорожчало в середньому на 6%, тоді як в попередньому кварталі зростання склало 7%.

Також продовжило дорожчати страхове покриття відповідальності директорів і посадових осіб (D & O). Ціни на D & O у Великобританії і Австралії виросли більш ніж на 100%, в той час як в США - майже на 60%. Програми D & O в Європі і Росії виросли в ціні на 25-50%, а частина публічних компаній або компаній з широкою географією присутності показали зростання 100% і більше.