Банер

КАСКО-Метр: пропозиція для заощадливих

КАСКО метр кілометр

Страхова компанія “Рідна” пропонує автострахування КАСКО з передплаченим пробігом.

Переваги страхової програми:
- Покриття усіх ризиків (повне КАСКО)
- Знижена ціна страховки
- Оплата частинами
- Без встановлення додаткових техзасобів

Дізнавайтеся подробиці та замовляйте страховку за телефоном/viber:

+38(067)3427090

СК "Рідна" пропонує з добробільне медичне страхування

Добровільне медичне страхування відтепер в СК "Рідна"!

Дбаючи про добробут та здоров'я клієнтів, фахівці компанії розробили 4 програми медичного страхування на вибір (залежно від суми покриття та страхових ризиків).

Медичне страхування від страхової компанії "Рідна" передбачає:

- організацію консультацій та медичної допомоги (невідкладної, стаціонарної, поліклінічної) у державних, відомчих та приватних медзакладах;

- фінансування медичних послуг (консультацій, діагностичних досліджень, консервативного та хірургічного лікування, медичних маніпуляцій, транспортування);

- медикаментозне забезпечення та організація доставки лікарських засобів;

- проведення оздоровчих процедур (фізіотерапія, фототерапія, масаж);

Добровільне медичне страхування вибирають ті громадяни України, які хочуть передчасно мінімізувати наслідки, які можуть виникнути через хворобу, внаслідок витрати великих сум на покупку медикаментів, ліків, дорогих візитів до лікаря або оплати послуг невідкладної швидкої допомоги.

Добровільний поліс медичного страхування може оформити будь-який громадян, який бажає заздалегідь подбати про негативні наслідки які напряму пов'язані с його здоров'ям.

При оформленні добровільного поліса медичного страхування в договорі можуть бути прописані будь-які види страхових ризиків, в залежності від індивідуальних побажань страхувальника. Однак, варто зауважити, що від переліку та кількості зазначених у договорі ризиків, розмір регулярних страхових внесків з боку вигодонабувача може як збільшуватися, так та зменшуватися. Так наприклад, фінансові витрати на послуги стоматолога, добровільна медична страховка не покриває в повному обсязі, а лише певний відсоток від кінцевої суми. Подібні питання необхідно заздалегідь уточнювати у відповідального фахівця страхової компанії.